B
biedna_ja
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 233
laboga napisał:tak w lublinie zdawali, chociaz sędzia układająca pytanie z admina była z lublina. to okropnie niesprawiedliwe!
i pani sędzia z adm. jest w wawie w komisji nr 9
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
laboga napisał:tak w lublinie zdawali, chociaz sędzia układająca pytanie z admina była z lublina. to okropnie niesprawiedliwe!
biedna_ja napisał:i pani sędzia z adm. jest w wawie w komisji nr 9
(Nie)pewna napisał:Ha! Więc pogrom Warszawy planowany jest w Lublinie!
Spisek został wykryty![]()
szamag napisał:ja mam informacje chyba z 3reki, ze za brak 149 w W-wie stawiaja 2.
Nic wiecej nie wiem, NIC!!!!
Dlatego, trzeba zaczac szukac materialów na odwolanie i juz.
(Nie)pewna napisał:Odstępstwa w ocenianiu i tak będą. Im dłużej na tym forum jesteśmy, tym więcej różnic wykryjemy. Przy czym oczywiście zdawkowe komunikaty - tutaj z tym uwzględniają, tutaj z tym nie uwzględniają, też nie są miarodajne. Ale tak już jest. W zeszłym roku były izby, gdzie zarzut materialny uzasadniony jak błąd w ustaleniach - był ok, a w innych nie było zmiłuj się. To też i wytyczne w tym roku są jakby łagodniejsze z karnego.
Za to w tym roku będzie z czego innego rzeź - więc nie ma co - nikt się nie boi, wszyscy są w strachu.
Ale przedwczesne zamartwianie nic nie da. A już pisanie, że w Bydgoszczy taka umowa jak moja była ok, a wy mnie oblaliście - jest niedopuszczalne.
No i ostatni smutek - choć to egzamin dla wszystkich taki sam, to właśnie niestety nie jest równo i jasno, wszędzie tak samo. My też wychodząc z sali słyszymy, że ktoś kazus rozwiązał inaczej niż my, więc ilu nas - tyle zdań, to samo jest z egzaminatorami.
Nie szalejcie na zapas.
Będzie dobrze.
Będzie dobrze, będzie dobrze - moja mantra do 12 lipca, kiedy wynik ogłoszą Katowice.
A jutro słuchamy Krakowa.
Będzie dobrze.
szamag napisał:Dowiedzialam sie tezi, ze kazda Komisja w W-wie ma wolna reke w zakresie adm, tzn nie ma wspolnego stanowiska i rzeczywiscie adm stanowi problem, ale ponoc staraja sie wyciagac. Mam nadzieje, ze to prawda.
Ale to wszystko zalezy od Komisji.
(Nie)pewna napisał:Ha! Więc pogrom Warszawy planowany jest w Lublinie!
Spisek został wykryty![]()
n_bt napisał:To jeszcze karne dorzucę - casus sądząc po właściwości też z Lbn
Wiem, że łatwo nie jest, bo przed wynikami niezbędny był reset.
rdzawy napisał:czy można jeszcze gdzieś sprawdzić składy poszczególnych komisji z Wwy?
wiem, ale już nie mabiedna_ja napisał:w warszawie było ogłoszenie o skłądach na EGZAMIN RADCOWSKI 2011
Jest w zakładce Akty prawnebiedna_ja napisał:achaw zadnej zakładce nie ma już....
blablab napisał:Akty prawne tu są warszawskie składy
n_bt napisał:To jeszcze karne dorzucę - casus sądząc po właściwości też z Lbn
Same teorie spiskowe. Poczekajcie spokojnie na wyniki, bo taka nerwówka nikomu na zdrowie nie wyjdzie. Każda komisja ocenia samodzielnie. Nie ma zatem sensu wyciągać wniosków co do przywidywanych wyników w oparciu o zasady działania innych komisji. Wiem, że łatwo nie jest, bo przed wynikami niezbędny był reset.
laboga napisał:kazus z Lublina wiem na 100% że układany przez sędziego z lublina