Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Czy oni już ściągnęli to ogłoszenie ze strony?
Faktycznie wszyscy mieli takie same oceny z gosp i admina.
Ale wtopa oirp:)

kirk napisał:
ale WSZYSTKIE oceny sie pokrywaja... jakby z ostatniego dnia ocena byla roczna... to tez jest dziwne

Ale to tylko przy komisji nr 1. Chyba za szybko wrzucili informacje i są one błędne. W komisji nr 2 nie ma takich szopek.

JA NIE CHCĘ OTRZYMWAĆ SWOJEGO WYNIKU Tymi KODAMI
OKAZE SIE ŻE WSZYSTKIE KODY DOBRZE A WYNIK NEGATYWNY
BO ZLE POSPISUJA KODY
u nas na kazdy dzien kazda osoba miała inny kod.
zwariować można

Już chyba podmieniają te wyniki. Ale co kilka osób pewnie o zawał przyprawili w Krakowie, to ich. Amatorszczyzna

Zaraz się okaże że te ndst z cywila przerzucą na adm i umowy i w tabelce się wszystko zmieni.
ŻĄDAJMY NAZWISK .

ooo a w komisji 2 ponoć jest ktoś z celującym z umowy, a ndst z cywila... jaka masakra...

Komisja nr 2 - 13 ndst.
Komisja nr 3 - 10
Komisja nr 4 - 14

to niechudo. wazne ,że zdałaś.

co mialas w apelacji-jaki zakres zaskarzania, zadanie apelacji . o ile pamietam zarzuty-11. z 233kpc.. co poza tym?>

Pomóżcie proszę. Sąd Okręgowy przesłał dokumenty z pozwem o rozwód do innego (właściwego) Sądu. Czekam na rozprawę, która nie wiadomo kiedy się odbędzie, a ja biegam jak opętany, a to z wnioskiem o uregulowanie widywania się z dziećmi a to z wnioskiem o zabezpieczenie na czas trwania sprawy rozwodowej widywania się z dziećmi. Już dłużej nie mogę, cholera mnie bierze. Tak bardzo tęsknię za córkami, a one za mną. BŁAGAM POMÓŻCIE!!! CO MAM ROBIĆ..........Andrzej

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót