W
Waw-iak
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 75
Andrzej
To nie ten czas i nie to miejsce.
To nie ten czas i nie to miejsce.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Andrzej_M napisał:Pomóżcie proszę. Sąd Okręgowy przesłał dokumenty z pozwem o rozwód do innego (właściwego) Sądu. Czekam na rozprawę, która nie wiadomo kiedy się odbędzie, a ja biegam jak opętany, a to z wnioskiem o uregulowanie widywania się z dziećmi a to z wnioskiem o zabezpieczenie na czas trwania sprawy rozwodowej widywania się z dziećmi. Już dłużej nie mogę, cholera mnie bierze. Tak bardzo tęsknię za córkami, a one za mną. BŁAGAM POMÓŻCIE!!! CO MAM ROBIĆ..........Andrzej
podkop_kreta napisał:sporo osób ma cywila na ndst... i admin też...
Marek.R napisał:to niechudo. wazne ,że zdałaś.
co mialas w apelacji-jaki zakres zaskarzania, zadanie apelacji . o ile pamietam zarzuty-11. z 233kpc.. co poza tym?>
podkop_kreta napisał:Kraków powiedzcie pliz co u Was nie przeszło...
po_egz napisał:Komisja 4 nr 34. Wszystko zdane tylko test jednym punktem oblany. Szczerze współczuję, po prostu najgorsze z możliwych rozwiązań.
podkop_kreta napisał:to jest jak rosyjska ruletka. w pracy wszyscy współczujemy tej osobie...
podkop_kreta napisał:to jest jak rosyjska ruletka. w pracy wszyscy współczujemy tej osobie...