Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
aplikant_ napisał:
czyli obrało 36 %... a czy kielce to nie ta mała przytulna izba o której pisał loyd??

Loyd na szczescie zdal, ale pogrom byl straszny. Podobno nie bylo litosci. Pisze z komorki z cro wiec nie za wiele napisze ...

loyd30 napisał:
Loyd na szczescie zdal, ale pogrom byl straszny. Podobno nie bylo litosci. Pisze z komorki z cro wiec nie za wiele napisze ...

zasłużone gratulacje!!! i udanego wypoczynku...

4 osoby nie zdając administracyjnego nie zdaly równiez gospodarczego

więc 40-4=36 osob

W OIRP Olsztyn z nieoficjalnych wiadomości wynika, iż poległo 20 z 79 zdających.

we Wrocławiu wyniki podobno dopiero w przyszłym tygodniu :/

aplikant_ napisał:
we Wrocławiu wyniki podobno dopiero w przyszłym tygodniu :/
ooo to i tak jakiś konkret w stosunku do tego, że nikt nic nie wie i jak będą to będą- jak to powiedziała nasza najkochańsza pani J.

skąd taka informacja że przyszły tydzień we Wro?

No cóż. Zatem po Kielcach widać, że żadne teorie się nie sprawdzają. W zeszłym roku wyniki mieli jako pierwsi i chyba nikt nie oblał. Piękne zdjęcia z egzaminu na stronie wywieszone, wszyscy szczęśliwi, mała przyjazna izba. A dziś?
Zaraz zacznę płakać.....
Byle do wtorku....
I co to będzie w Katowicach?.......

ja tez tego nie mam, mam 145 pkt 4 ale może być róznie +

emmma napisał:
No cóż. Zatem po Kielcach widać, że żadne teorie się nie sprawdzają. W zeszłym roku wyniki mieli jako pierwsi i chyba nikt nie oblał. Piękne zdjęcia z egzaminu na stronie wywieszone, wszyscy szczęśliwi, mała przyjazna izba. A dziś?
Zaraz zacznę płakać.....
Byle do wtorku....
I co to będzie w Katowicach?.......

może będzie tak jak nikt się nie spodziewa, czyli dobrze, zupełnie inaczej niż w ubieglym roku - ot taka przewrotność losu/komisji/losu/komisji jednak postawię na przewrotność losu :)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót