Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
osoby, które obleją admina w komisji nr 9 powinny podważać to, że autorka kazusu (z Lublina się wywodząca) była jednocześnie egzaminatorem (w Warszawie), co moim skromnym zdaniem nie podpartym podstawą prawną, ale zasadami słuszności zdarzyć się nie powinno. Lublinie dziękujemy!

kookoo2 napisał:
skąd taka informacja że przyszły tydzień we Wro?

po egzaminie (przy oddawaniu prac ostatniego dnia) członkowie komisji mówili o 20-21 lipca, mam nadzieję, że nie będzie opóźnień

aplikant_ napisał:
po egzaminie (przy oddawaniu prac ostatniego dnia) członkowie komisji mówili o 20-21 lipca, mam nadzieję, że nie będzie opóźnień
a w której komisji pisałeś?

nil napisał:
licze że zdam, podobno w wawie wyciągają admina

Ty też 4 ?
no ja z admina mam 149 par 2 i 145 par 1 pkt 4 i 28 kpa w zw. z 28 ust 2 bud. W uzasadnieniu jednak jako podstawowy wskazuje 149 par i 3

martwię się umową bez warunku i cywilem bo nie zaskarżyłem odsetek od 33 100 i złożyłem wniosek o zmianę wyroku poprzez uchylenie III i zasądzenie w części oddalającej powództwo co do 20 000, wniosek o zwolnienie z kosztów i wniosek o rozprawę pod nieobecność powódki. Także mam stresa

blablab napisał:
osoby, które obleją admina w komisji nr 9 powinny podważać to, że autorka kazusu (z Lublina się wywodząca) była jednocześnie egzaminatorem (w Warszawie), co moim skromnym zdaniem nie podpartym podstawą prawną, ale zasadami słuszności zdarzyć się nie powinno. Lublinie dziękujemy!

Z całym należnym szacunkiem dla Autorki Wiekopomnego Kazusu, myślę, że Jej obecność rodzi uzasadnione pytania nie tylko w głowach zdających w k9, ale w głowach wszystkich zdających w Warszawie. Albowiem można jedynie domniemywać, czy na wspólnych spotkaniach komisarzy - administratywistów w Warszawie nikt nie zadał szkolnego pytania "co Autor miał na myśli"...

ja w cywilu andd79 nie mam zaskarż. odsetek

w adminie 145 pkt , 28 kpa. 28 pr. budowl. 10 kpa

miejmy nadzieje że uzasadnienie logiczne da się obronić

nil napisał:
ja w cywilu andd79 nie mam zaskarż. odsetek

w adminie 145 pkt , 28 kpa. 28 pr. budowl. 10 kpa

na 145 można było zbudować dobre zaskarżenie, ja zajmuje się orzecznictwem admin. i powiem wam że wytyczne były dla mnie zaskoczeniem - bardzo wąskie podejście i nie do końca zgadzam się z tym że to akurat 149 par 2 ... cóż jestem za malutki przy poziomie osób układających kazusy.

szczerze to powaliło mnie to gospodarcze...zbyt dużo założeń. Ci którzy w pracy rozkminiają takie umowy no to jeszcze rozumiem ale to był egzamin - mało czasu i wogóle, a zagadnienie skomplikowane.

powiedz mi z której k jesteś?

mi sprawdzał pracę radca mówi że ok nawet przy ibrom, podobno nie jest taka zła

inncyh nie znam, wiedziałam o adminie że żle ludzie napisali w sob. po egz. bo jakies posiedzenia komosji robili

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót