A
andd79
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 125
robimy zakłady???
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
zastaw rejestrowy napisał:Ponawiam pytanie: czy zdal ktos z cywila kto nie zaskarzyl odsetek i nie wskazal w zarzutach zarzutu naruszenia 445?? a jedynie 362, 233? za co sa oceny niedostateczne z cywila? Czy mógłby się wypowiedziec ktos, kto taką ocenę dostał i dlaczego?? Czy podnosił moze ze nie ma miarkowania przy zadoscuczynieniu??
nagakuna napisał:Skoro z drugiej ręki to pewnie wyjdzie, że wynik negatywny uzyskało 15 osoób, a ocen ndst łącznie było 27?
nagakuna napisał:Skoro z drugiej ręki to pewnie wyjdzie, że wynik negatywny uzyskało 15 osoób, a ocen ndst łącznie było 27?
annakatarina napisał:andd79 - wysłałam na priv info- pls daj znać czy jest
pzdr
migele napisał:Qrde, to by wtedy miało sens i trzymało sie kupy z wczesniejszymi postami na ten temat.
I byłoby mimo wszystko jakimś pocieszeniem - zwłaszcza w zderzeniu z dzisiejszą informacją o rzekomej "masakrze"....
blablab napisał:Powinnaś zmienić nick na Będzie Dobrze![]()
pan abc napisał:witam, zarejestrowałem się specjalnie żeby ukrócić tego typu plotki. w Olsztynie nie zdawało 79 osób, nie wiem skąd masz takie informacje? 59 to może tak, ale nie 20 więcej. a skoro nie wiesz, ile osób zdawało, to przepraszam, ale ta "20" jest równie niewiarygodna.
Wikitor napisał:Będzie dobrze.
Aglaia napisał:Był kiedyś taki film "Wszystko będzie dobrze" - jak ktoś widział to zrozumie mój sarkazm...