Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Ponawiam pytanie: czy zdal ktos z cywila kto nie zaskarzyl odsetek i nie wskazal w zarzutach zarzutu naruszenia 445?? a jedynie 362, 233? za co sa oceny niedostateczne z cywila? Czy mógłby się wypowiedziec ktos, kto taką ocenę dostał i dlaczego?? Czy podnosił moze ze nie ma miarkowania przy zadoscuczynieniu??

Wygląda na to, że zdawalność w skali kraju może być podobna jak w zeszłym roku...niestety.

zastaw rejestrowy napisał:
Ponawiam pytanie: czy zdal ktos z cywila kto nie zaskarzyl odsetek i nie wskazal w zarzutach zarzutu naruszenia 445?? a jedynie 362, 233? za co sa oceny niedostateczne z cywila? Czy mógłby się wypowiedziec ktos, kto taką ocenę dostał i dlaczego?? Czy podnosił moze ze nie ma miarkowania przy zadoscuczynieniu??

przyłączam sie do pytania

Skoro z drugiej ręki to pewnie wyjdzie, że wynik negatywny uzyskało 15 osoób, a ocen ndst łącznie było 27?

andd79 - wysłałam na priv info- pls daj znać czy jest
pzdr

nagakuna napisał:
Skoro z drugiej ręki to pewnie wyjdzie, że wynik negatywny uzyskało 15 osoób, a ocen ndst łącznie było 27?

Qrde, to by wtedy miało sens i trzymało sie kupy z wczesniejszymi postami na ten temat.
I byłoby mimo wszystko jakimś pocieszeniem - zwłaszcza w zderzeniu z dzisiejszą informacją o rzekomej "masakrze"....

migele napisał:
Qrde, to by wtedy miało sens i trzymało sie kupy z wczesniejszymi postami na ten temat.
I byłoby mimo wszystko jakimś pocieszeniem - zwłaszcza w zderzeniu z dzisiejszą informacją o rzekomej "masakrze"....

Byłoby super, ale i tak nastawiam się na najgorsze.

SŁUCHAJCIE!!
Nie będzie aż tak źle. Będzie dobrze.
Aż za dobrze, to na pewno też nie będzie - trzeba być realistą. Póki co jednak najwięcej gał pada ze strony administracji, która chyba jest najlepsza do ewentualnej obrony i tak.
Nie sugerujmy się opiniami zasłyszanymi. Jedne prace od drugich diametralnie nie raz się różnią. Nawet z tymi samymi zarzutami. Potem się okazuje, że jednak wyglądało to inaczej. Ja osobiście nie dałabym teraz ręki za to co i jak napisałam, więc....
Będzie dobrze. Nie będzie aż tak słabo. Nie jesteśmy jacyś ostatni.
Też truchleję, bo różne rzeczy dochodzą to stąd, to stamtąd. Jeszcze trochę wytrzymamy. Trzeba odpoczywać.
Będzie dobrze.
Zawsze ktoś zda, a ktoś nie zda. Ale to nie koniec wszystkiego.
Będzie dobrze. Zobaczycie. W Katowicach, Wrocławiu, Szczecinie....itd, o Warszawie nie wspominając...
Zaciskajmy łapki i pośladki :) Żeby z tych emocji nie skończyć w mało smacznej pozie.....
Będzie dobrze.

Katowice - do jutra
:what:

pan abc napisał:
witam, zarejestrowałem się specjalnie żeby ukrócić tego typu plotki. w Olsztynie nie zdawało 79 osób, nie wiem skąd masz takie informacje? 59 to może tak, ale nie 20 więcej. a skoro nie wiesz, ile osób zdawało, to przepraszam, ale ta "20" jest równie niewiarygodna.

W Olsztynie zdawało dokładnie 69 osób. Potwierdzonych ndst jest na razie 20 (6 - karne, 2 administracyjne, 12 gospodarcze).
A pan, panie abc zdawał w Olsztynie?

Aglaia napisał:
Był kiedyś taki film "Wszystko będzie dobrze" - jak ktoś widział to zrozumie mój sarkazm...

Tak był też taki film "Życie jest piękne"...

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót