Życzę szczęścia , tym czekającym i tym odwołującym się. To forum pozwalało mi przetrwać czekanie, które pozytywnie się zakończyło. Dziękuję za wymianę myśli, która w tym trudnym okresie oczekiwania była krzepiąca…dziękuję za każdy głos. Mam tylko prośbę, by każdy choć nie wierzy w odwołanie, je składał. Myślę, że na tym polu są duże szanse. Dobrze tylko byłoby wskazać np. w procedurze karnej, cywilnej i administracyjnej, że skarga czy apelacja miała wszystkie wymogi formalne, przyjęta byłaby do rozpoznania, że pomimo braku wszystkich wytycznych z klucza, dla klienta zakończyłaby się pozytywnym rozstrzygnięciem, a to jest najważniejsze w praktyce. W gospodarczym obronić należałoby się spójnością umowy . Uważam też, że warto w odwołaniu postulować propozycję zmiany uchwały, poprzez rozszerzenie o jeszcze jeden dzień egzaminacyjny, czasu egzaminu końcowego, albowiem w tym przypadku dłuższy czas, zwiększyłby szanse powodzenia egzaminu. Te uwagi podniesione na marginesie może spowodowałyby zmianę i pochylenie się nad specyfiką egzaminu. Z pozdrowieniami