D
dyr_gen
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Trybun napisał:mam podobną sytuację. zarzut i wynik egzaminu taki sam ...
Witaj, a znalazłeś może jeszcze jakieś inne ciekawe orzeczenia?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Trybun napisał:mam podobną sytuację. zarzut i wynik egzaminu taki sam ...
dyr_gen napisał:Witaj, a znalazłeś może jeszcze jakieś inne ciekawe orzeczenia?
podkop_kreta napisał:niezbadane sa wyroki boskie... wierzę, że im bardziej ganisz się na forum publicznym, tym większe szanse są na Twoje <wymarzone> dst z admina...
clara44 napisał:Po pierwsze zgodnie z orzecznictwem, a nie moim tylko zdaniem, nie ma jednego prawidłowego rozwiązania tego kazusu. Ok, są wytyczne i jesli ktos w nie trafił powinien dostać 6 lub 5, ale bez przesady, nie oznacza to, że inny - logiczny i zgodny z interesm kilenta - tok rozumowania = pała. 7,77,107itd. tak czy owak w sprawie zachodziły - oczywiście 149 jest szybsze i eliminuje badanie legitymacji procesowej, co jednak nie oznacza, że reszta jest na pałę. Szczególnie w obliczu orzecznictwa.
blablab napisał:Kupa, a nie prawidłowe rozwiązanie. Prawidłowe to ono jest bo autorka tak uznała, ale chyba już nie raz okazało się, że wytyczne są wyciągnięte wiadomo z czego! POnadto chciałam zwrócić uwagę na post dyr_gena (na poprzedniej stronie), który wsazuje, że w sprawie mogło być jeszcze jedno rozwiązanie. Rzuccie okiem proszę również na jego post i to fenomenalne orzeczenie, które znalazł, bo bliska mi osoba ma ten sam problem... i szukamy wyjścia!
laboga napisał:no i stało się, oblałam z admina. wszystkie przekleństwa cisną mi się na usta....tym bardziej że przeszła nawet praca z gospdoarczego z błędami, ale oczywiście nie z admina - bo tu ocenia się zero/jedynkowo. Miałam jeden zarzut z wytycznych ale na tróję i tak nie starczyo. To ja się pytam, co trzeba było mieć w pracy, żeby dostać 3 Nie 6, ale 3?!!!! chyba tylko odpowiednie nazwisko pod pseudokodem.
![]()
(Nie)pewna napisał:Ojjjj - coś mi się wydaje, że ten admin w tym roku stał się taką gilotyną jak w zeszłym roku karne.
Dajcie Ministrowi szanse na powołanie wielu komisji II stopnia zatem. Im więcej osób będzie zaangażowanych w rozważanie kwestii prawidłowości sporządzonych prac - tym lepiej. Im więcej ludzi, tym więcej zdań, wątpliwości i kto wie..... może to właśnie sprzyjać pozytywnemu rozważeniu odwołań.
Życzę powodzenia. Siły i wytrwałości w czekaniu na kolejny werdykt.
Trzeba działać.
Pozdrawiam wszystkich szykujących się do boju.
Trzymam kciuki.
Jodłowa napisał:Witam , mam pytanie z innej beczki - troszkę dla rozluźnienia napiętej atmosfery po egzaminach. Będę zdawała notarialny we wrześniu i chodzi mi o aplikację do pisania v09b. Ściągnęłam ją i próbuję trochę w niej popisać- nie ma ona jednak opcji - kopiuj,wklej - czy w wersji już egzaminacyjnej te opcje są ? Miały być włączone - ale czy były i jak się sprawują - ? Czy często pojawiał się czerwony ekran bez przyczyny ? I ostatnie pytanie - nie jestem wybornym pisarzem komputerowym ( 2 palce i szybkość ślimaka na wybiegu ) czy jest sens pisać kom. czy też raczej ręcznie ? Dziękuję za odpowiedź .
Jodłowa napisał:Witam , mam pytanie z innej beczki - troszkę dla rozluźnienia napiętej atmosfery po egzaminach. Będę zdawała notarialny we wrześniu i chodzi mi o aplikację do pisania v09b. Ściągnęłam ją i próbuję trochę w niej popisać- nie ma ona jednak opcji - kopiuj,wklej - czy w wersji już egzaminacyjnej te opcje są ? Miały być włączone - ale czy były i jak się sprawują - ? Czy często pojawiał się czerwony ekran bez przyczyny ? I ostatnie pytanie - nie jestem wybornym pisarzem komputerowym ( 2 palce i szybkość ślimaka na wybiegu ) czy jest sens pisać kom. czy też raczej ręcznie ? Dziękuję za odpowiedź .
po_egz napisał:Ogólnie komp jest też lepszy, jak masz nadzieję na małą konsultację z kimś obok. Jak tak po sali widziałem, za kompem to się schowasz, nad cieniutką kartką jesteś bardziej widoczna![]()
podkop_kreta napisał:Sądziłam, że w zeszlym roku na cywilnym był progrom i mega rozbieżność w poglądach/ocenach... umowa przedwstępna vs deweloperska...
Jodłowa napisał:Ten murek oporowy całkiem niezły pomysł. Każda dobra rada jest na wagę złota .
macius82 napisał:Zdalem w k15!
Nie mialem 149