K
kielarek
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 82
Janusz M. Chyba przesadzasz - ba nawet na pewno - z usuwaniem postów za łamanie zasad poprawnej polszczyzny. Skandal.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
loyd30 napisał:Czy ktoś wysłał zapytanie do MS w trybie dostępu do informacji publicznej o skład zespołu układającego pytania i zadnia na egzamin i skład tego zespołu w poprzednich latach ?
Wydaje mi się, że w zeszłym roku była podana oficjalna informacja po egzaminie kto zasiadał w komisji układającej pytania. Skład komisji powinien być w tym roku tożsamy, chociaż są zmiany w poszczególnych K1. Ktoś bowiem zachorował, albo jego aplikant lub pracownik zdaje w tym roku egzamin.loyd30 napisał:Ale mi nie chodzi o treść pytań i zadań tylko o skład komisji. Czego się boją ?
Naprawdę to jest forum dla prawników i ich się nie przegada.
Zależy kto dokonuje tutaj wykładni treści regulaminu i kto jest najwyższą instancją odwoławczą. Jeśli moderator, to raczej nie ma szans na powodzenie "w walce" ;-)krzysw napisał:Moi drodzy jaka jest wasza opinia prawna w takim stanie faktycznym jak ma miejsce na forum w zakresie moderacji mojego postu.
(Nie)pewna napisał:Wróćmy do tematu - jak wygląda dla Was temat z robotami budowlanymi na część cywilną egzaminu? Ktoś ma jakieś pomysły co tam można nam zaserwować?