B
boski_jurysta
Neffra, a wiesz coś więcej o cywilu - bo z tego co wiem to właśnie tam najwięcej było ndst, co nie przechodziło?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
boski_jurysta napisał:Neffra, a wiesz coś więcej o cywilu - bo z tego co wiem to właśnie tam najwięcej było ndst, co nie przechodziło?
po_egz napisał:Lubiszto, przedzwoń do swojej OIRP proszę, to Ci faksem zaraz prześlą. Mi się prawie udało namówić Panią z Izby, ale jak się dowiedział, że ja nie swój, to mnie pogoniła
Kofek napisał:Zgaduję, że 11 oraz zaskarżenie w całości orzeczenia. Z tego co rozmawiałem, to u nas też było kilka osób, które tak napisały. W zasadzie pozostałe prezentowane poglądy można jakoś bronić, a z tym to już nieco gorzej.
podkop_kreta napisał:
Neffra napisał:Wytyczne?????
po_egz napisał:W sytuacji gdy to uchybienie zostanie ujęte w formie obrazy art. 216 § 3 k.k., należy mieć na uwadze, że istotne jest wskazanie uchybienia, a nie jego kwalifikacja prawna
Czyli materialne też w sumie mogło być