Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
czy wiadomo co w Wawie z umowami ze złą reprezentacją?

Mam jakąs tlącą się iskierkę nadziej po wpisie kogoś kto napisał że w Rzeszowie przeszedł błąd zgromadzenia wspólników zamiast WZ

merci i lojka tym chyba nie trzeba az tak bardzo sie zamartwiać bo wczoraj lub w piatek ktoś kto szczęsliwie zdał już ten egzamin napisał, że miał własnie ten błąd, ktorego bardzo się bał, ale nie stanowiło to przeszkody jak widać, aby dostać conajmniej trójeczke z gospodarczego :) więc głowa do góry i będzie dobrze :) na pewno :) musi byc :)

zastaw rejestrowy napisał:
gorzej jak nie ma się 445

Nie miałem nic na temat 445 i 481 i w ogóle się do tego nie odniosłem w apelacji... jedynie 233 w związku z opinią i wyrokiem karnym, 361 i 362 - wynik pozytywny, jednak oceny nie znam.

Więc bez 445 tez da się zdać;)

monika.merc1 napisał:
Mam jakąs tlącą się iskierkę nadziej po wpisie kogoś kto napisał że w Rzeszowie przeszedł błąd zgromadzenia wspólników zamiast WZ

dokładnie :) i tego się trzymaj :)
zobaczysz, że potraktują to jako lajtowo, co najwyżej na małą obniżkę stopnia, ale nie na dyskwalifikacje z zabawy :)

QUOTE=monika.merc1;1158759]Mam jakąs tlącą się iskierkę nadziej po wpisie kogoś kto napisał że w Rzeszowie przeszedł błąd zgromadzenia wspólników zamiast WZ[/QUOTE]

To ja;)
Jako załącznik powołałem się już prawidłowo na uchwałę WZ, jednak na samym początku umowy walnąłem babola w postaci uchwały zgromadzenia wspólników:confused:

a 2 członków zarządu w reprezentacji - nie umiem sobie tego błedu wybaczyć:rolleyes:

To ja;)
Jako załącznik powołałem się już prawidłowo na uchwałę WZ, jednak na samym początku umowy walnąłem babola w postaci uchwały zgromadzenia wspólników:confused:[/QUOTE]

Nie załamuj mnie, bo ja konsekwentnie w załącznikach też dałam uchwałe wspólników.
Rany julek, a przeciez jak dziś pamietam, że czytałam przepis w momencie pisania.

Ja też tak mam. To był błąd wynikający z tego, że w kazusie występowała i ska z o.o. i s.a. Pomerdało mi się.

niestety wydaje mi się że w tej cholernej umowie błąd w reprezentacji to będzie koniec. Wszystko inne może przejść w karnym, cywilnym , nawet administracji, ale w umowie to nie. I to jest najgorsze, bo jeden błąd może być końcem, niesprawiedliwość totalna

FAFAŁ Gratulację zdanego egzaminu :brawo::brawo::brawo::winko: i wakacje. Musisz ochłonac. fajnie ze u Was tak szybko wyniki.

no ale uchwała wz a uchwała zw to przecież bład semantyczny, przeciez wiadomo o co chodzi, co?pliss

ze strony MS :
W przyszłym tygodniu spodziewane jest ogłoszenie wyników przez 7 komisji do przeprowadzenia egzaminu radcowskiego

ależ to będzie emocjonujący tydzień na tym forum
oby było wiele pozytywnych zaskoczeń załamanych dziś ludzi
tego sobie życzmy :)

Miejmy nadzieję, że tak będzie. Szkoda tylko, że niektóre komisje ogłaszają wyniki prawie za miesiąc :(:tuptup:

Do tego czasu można zostac wywiezionym w kaftanie bezpieczeństwa do Pruszkowa lub innego miejsca gdzie taki specjalistyczny szpital funkcjonuje

Cześć, gratulacje dla wszystkich, którzy zdali i oczywiście trzymam kciuki za resztę:)
Mam pytanie do starszych koleżanek i kolegów (za które zapewne zostanę rozjechany), ale tak obiektywnie rzecz ujmując czy 80 dni wystarczy na naukę do egzaminu wstępnego:D na aplikację, czy może lepiej sobie odpuścić i się nie błaźnić? Jak się najlepiej uczyć? Dzięki za wszystkie odpowiedzi, również te miażdżące:))):cool:

Myslę, że jesli wczesniej choc trochę się uczyłes to 80 dni do testu to baaaardzo duzo. Odpuszczac sobie nie warto. Gdybys miał 30 dni to można się zastanawiac. Spokojnie- jesli chodzi o test . ja do koncowego 2 mce. Test na 97 pkt. gorzej z innymi ale coz..stres robi swoje.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót