Z
zastaw rejestrowy
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 337
czytac kodeksy, ustawy, czytac i jeszcze raz czytac
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
zastaw rejestrowy napisał:Do tego czasu można zostac wywiezionym w kaftanie bezpieczeństwa do Pruszkowa lub innego miejsca gdzie taki specjalistyczny szpital funkcjonuje
Wikitor napisał:w innych częściach egzaminu tego nie ma
loyd30 napisał:Zgadzam się z tym w 100 %. Można zdać pisząc naprawdę kulawą apelacją z karnego, cywilna czy skargę z adm.
A można napisać super umowę i oblać na nieważności ....
Pisałem o tym wcześniej- nie miałem 445 i praca przeszła przy zaskarżeniu 20 tyś. Czyli apelacja teoretycznie przegrana w połowie a i tak dało radę. Chill out...bamboo25 napisał:zastaw rejestrowy - dzięki.....ale 445 KC jednak bądź co bądź nie ma .... miejmy nadzieję, że komisje podejdą do tego ze zrozumieniem
Wikitor napisał:dla mnie błąd w reprezentacji jest perfidny, bo żaden inny błąd w pozostałych częściach egzaminu nie skutkuje od razu 2. Dla mnie komisje powinny patrzeć na umowę jako na całość pracy. a kryterium reprezentacji jako jedno z wielu kryteriów oceny,
agula67 napisał:ja wierzę że cuda się zdarzają, ale nie mogę przestać o tym myśleć![]()