Z
zastaw rejestrowy
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 337
a jaki wniosek?? i dlaczego pkt 1?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
zastaw rejestrowy napisał:no własnie igciu przynajmniej 21 minikazusików i wtedy bedzie ok.
zastaw rejestrowy napisał:a jaki wniosek?? i dlaczego pkt 1?
przepiorka napisał:Brawo Lublin!
Wyniki z egzaminu radcowskiego w 2011 r.
Widać że się spięli z tymi wynikami, skoro opublikowali je po północy.
black swan napisał:Cześć, gratulacje dla wszystkich, którzy zdali i oczywiście trzymam kciuki za resztę
Mam pytanie do starszych koleżanek i kolegów (za które zapewne zostanę rozjechany), ale tak obiektywnie rzecz ujmując czy 80 dni wystarczy na naukę do egzaminu wstępnegona aplikację, czy może lepiej sobie odpuścić i się nie błaźnić? Jak się najlepiej uczyć? Dzięki za wszystkie odpowiedzi, również te miażdżące
))
![]()
zastaw rejestrowy napisał:to rzeczywiscie masz blisko. Lepiej jednak tam się nie wybierac! a kiedy u Ciebie wyniki??
bisz napisał:Są tylko niepotwierdzone plotki co do gosp. w Wawie, ale pierwsze wyniki będą w piątek, więc wtedy się dopiero okaże.
emmma napisał:No widzisz - to jest powód do zmartwienia według kryteriów naszego forum. Powinno być chyba trzech, skoro taki jest skład ustawowy, a ewentualne odstąpienie w takiej reprezentacji może powinno wynikać z czegoś - na przykład z regulaminu albo szczegółowej uchwały czy co tam. Doczepić się można?
Dlatego właśnie mówię, że takie wyszukiwania to jest niepotrzebna praca.
Ale miałam iść.
Idę![]()
laboga napisał:ok, zła reprezentacja, ale czy to znaczy, że jak mam wpisane dwóch członków RN bez wskazania z czego wynika, że dwóch, tzn. ze mam złą reprezentację = ndst, czy błąd formalny w umowie skutkujący obniżoną oceną? czy zła reprezentacja to tylko np. zarząd zamiast RN lub pełnomocnika WZ? nie umiem sobie rozsądnie, bez emocji, odpowiedzieć na to pytannie![]()
jadycha napisał:Bez emocji to chyba tylko komisja Ci odpowie. Z dwoma członkami RN (moim zdaniem) nie powinno być ndst. mimo nie wskazania dlaczego tak, bo już z tego wynika, że wiesz, że nie mogą spółki reprezentować członkowie zarządu.![]()
laboga napisał:EMMA, mam indentyczny problem jak Tyi tez gubię sie w domysłach co będzie. Pocieszam się, że brak powołania się na uchwałę, czy regulamin RN jest tylko błędem formalnym, skutkującym obniżoną oceną. W końcu umowa zawierana jest wewnętrz spółki, pomiędzy prezesem a rada nadzrocza tej samej spółki i obie strony znają swoje dokumenty i podstawy umocowania....
kiedy masz wyniki?
jadycha napisał:Tylko w razie odowłania (czego Ci nie życzę) nie pisz, że umowa jest zawierana pomiędzy przezesem a radą nadzorczą. Umowa jest zawierana pomiędzy członkiem zarządu (można przyjąć, że prezesem), a spółką reprezentowaną przez radę nadzorczą.
puerto napisał:Nikt nie jest w stanie sobie na to dokładnie odpowiedziec. Mysle jednak, ze chodzi w ogole o wychwycenie tego elementu i nie wpisanie jako reprezentacji pozostalych czlonkow zarzadu. Jezeli piszesz, ze RN to wymog spelnilas, a to ze nie ma wskazanej podstawy nie wplywa na waznosc umowy.
Mysle, ze nie ma co sie martwic, najwyzej ocena troche w dol.
paula1234 napisał:Czy na cywilu przechodzi apelacja gdzie kierowca odpowiadał na zasadzie ryzyka?:?: