Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
przepiorka napisał:
to poczekaj spokojnie na wynik zamiast się stresować i wbędzać w jakiś rodzaju obłędu. A nuż się uda.

wiesz tylko tyle zostało ale wieści są nie pokojace patrz Lublin oblewał na złej reprezentacji.....

mając na uwadze fakt, że w Wawie uwaliło 15-20% reprezentację to już nie zdało ok 240 aplikantów (licząc górną półkę) - może już wystarczy??

oby repra nie uwalała, żeby nie było, że jestem za uwalaniem - mnie się udało zmienić w ostatniej chwili i wpisałem trzech członków - Przewodniczącego i dwóch Wice:-)

pozdrawiam w ten słoneczny dzień:-);)

USPOKÓJCIEŻ SIĘ :) LUDZISKA!!
Na razie nikt pały nie dostał. Uzasadnienie do uchwały dopiero otworzy oczy co do ewentualnych argumentów odwołania.
CHYBA TAKIEJ ADRENALINY to nawet na egzaminie nie mieliście.
PO CO SIĘ TAK DRĘCZYĆ?
Będzie, co będzie. Czy będziemy teraz wyć do księżyca czy nie.

pożyjemy zobaczymy, ale ten egzamin jest nieludzki i w formie i w sposobie oceny masakra....3 miesiace nauki i wyjętych z życia dni kosztem rodziny i pracy i co ...za rok walka z nimi od nowa....zapowiada sie ciekawy rok w oczekiwaniu na kolejne starcie ....

nadzieja umiera ostatnia - ale niestety umiera.....

Się przypomnę, bo się wcześniej wdarłem między wódkę, a zakąskę:

Wszędzie przecieki - czy ktoś może ma jakiekolwiek info (nawet z d...) z Poznania o ocenianiu prac i czy wcześniejsze info o tym, że test zdali wszyscy jest wciąż aktualne (dziś mi się śniły wyniki i z testu miałem 57 pkt ?

KANTapli napisał:

Wszędzie przecieki - czy ktoś może ma jakiekolwiek info (nawet z d...) z Poznania o ocenianiu prac i czy wcześniejsze info o tym, że test zdali wszyscy jest wciąż aktualne (dziś mi się śniły wyniki i z testu miałem 57 pkt ?

a mnie się snił karaluch w serniku:( to pewnie też ndst. dajcie spokój, nie zadręczajmy się dodatkowo;-)

KANTapli napisał:

Z tego co wiem, info z Poznania, że wszyscy zdali jest aktualne. Ja w każdym razie zaraz po teście policzyłem sobie błędy i wynik swój znam

laboga napisał:
a mnie się snił karaluch w serniku:( to pewnie też ndst. dajcie spokój, nie zadręczajmy się dodatkowo;-)

to na pewno jakiś proroczy sen.
mi parę dni wcześniej się śniła ndst z cywila, przy czym pisałam we śnie jakieś pismo... i po tym piśmie była dst z cywila;)

a mi się śniło tornado i zasrany kibel (sprawdziłam w senniku -to był błąd), a ostatnio śniła mi się 4 z admina ;]. Tzn wyniki śnią mi sie codziennie, ale tylko raz udało mi się zerknąć do ocen.

moi drodzy "babole" inne niż mój komisja wybaczy więc spoko dacie radę ....

Ja kilka dni temu w półśnie obudziłem żonę i pytam czy mamy cegły na balkonie - potem poszedłem na balkon i wróciłem. Kładać się do wyra jeszcze wybełkotałem "umowa bez warunku".

Żona ma już lekko dość tego egzaminu .....

podkop_kreta napisał:
to na pewno jakiś proroczy sen.
mi parę dni wcześniej się śniła ndst z cywila, przy czym pisałam we śnie jakieś pismo... i po tym piśmie była dst z cywila;)

czyli odwołanie pozytywnie ropatrzone:):( u mnie pewnie będzie karaluch z gosp wsród innych pozytywnych ocen:(

loyd30 napisał:
ja kilka dni temu w półśnie obudziłem żonę i pytam czy mamy cegły na balkonie - potem poszedłem na balkon i wróciłem. Kładać się do wyra jeszcze wybełkotałem "umowa bez warunku".

żona ma już lekko dość tego egzaminu .....

mistrz mistrz!!!

to na razie wg snów <moich> 6 z umowy, 3 z cywila po odwołaniu... co do dalszych przedmiotów nie wyśniłam jeszcze ocen.

laboga napisał:
czyli odwołanie pozytywnie ropatrzone:):( u mnie pewnie będzie karaluch z gosp wsród innych pozytywnych ocen:(

czuję podobnie.....ale co odwołąc sie trzeba!!!!!

loyd30 napisał:
Ja kilka dni temu w półśnie obudziłem żonę i pytam czy mamy cegły na balkonie - potem poszedłem na balkon i wróciłem. Kładać się do wyra jeszcze wybełkotałem "umowa bez warunku".

Żona ma już lekko dość tego egzaminu .....

Noooo loyd wraca do siebie.
IHihihih
Jakoś mam nieodparte wrażenie, że jesteś spokojny o wynik, chociaż coś Cię gryzie. Ale grunt to poker face. :)
Grupa wsparcia jakby trzeba było już się zadzierzgnęła na tym forum - może się przekształcimy w jakichś Anonimowych Egzaminików.
Będzie dobrze. Każdy robi ........ ze strachu, ale będzie dobrze.
Ten stres to właśnie cena za efekt.
Ja w zeszłym roku w zasadzie wiedziałam od razu, że popłynę przez karne. Kapa z umowy była dodatkowym bólem, ale cóż. Da się przeżyć.
Przynajmniej jeszcze raz. Więc się nie martwcie. Bo zdacie.
Będzie dobrze.
Amen.

ps. aha - a ta cegła to przenośnia odnośnie czego by niby była?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót