B
biedna_ja
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 233
podkop_kreta napisał:o tej reprezentacji?
o tescie ze 35 osoób nie miało 60 pkt.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
podkop_kreta napisał:o tej reprezentacji?
przepiorka napisał:to poczekaj spokojnie na wynik zamiast się stresować i wbędzać w jakiś rodzaju obłędu. A nuż się uda.
KANTapli napisał:Się przypomnę, bo się wcześniej wdarłem między wódkę, a zakąskę:
Wszędzie przecieki - czy ktoś może ma jakiekolwiek info (nawet z d...) z Poznania o ocenianiu prac i czy wcześniejsze info o tym, że test zdali wszyscy jest wciąż aktualne (dziś mi się śniły wyniki i z testu miałem 57 pkt ?
KANTapli napisał:Się przypomnę, bo się wcześniej wdarłem między wódkę, a zakąskę:
Wszędzie przecieki - czy ktoś może ma jakiekolwiek info (nawet z d...) z Poznania o ocenianiu prac i czy wcześniejsze info o tym, że test zdali wszyscy jest wciąż aktualne (dziś mi się śniły wyniki i z testu miałem 57 pkt ?
laboga napisał:a mnie się snił karaluch w sernikuto pewnie też ndst. dajcie spokój, nie zadręczajmy się dodatkowo;-)
podkop_kreta napisał:to na pewno jakiś proroczy sen.
mi parę dni wcześniej się śniła ndst z cywila, przy czym pisałam we śnie jakieś pismo... i po tym piśmie była dst z cywila![]()
loyd30 napisał:ja kilka dni temu w półśnie obudziłem żonę i pytam czy mamy cegły na balkonie - potem poszedłem na balkon i wróciłem. Kładać się do wyra jeszcze wybełkotałem "umowa bez warunku".
żona ma już lekko dość tego egzaminu .....
laboga napisał:czyli odwołanie pozytywnie ropatrzoneu mnie pewnie będzie karaluch z gosp wsród innych pozytywnych ocen
![]()
odsetki i koszty, bo sąd złą podstawę wskazał.zastaw rejestrowy napisał:hansowy: ale odsetki tez zaskarzyłes??
loyd30 napisał:Ja kilka dni temu w półśnie obudziłem żonę i pytam czy mamy cegły na balkonie - potem poszedłem na balkon i wróciłem. Kładać się do wyra jeszcze wybełkotałem "umowa bez warunku".
Żona ma już lekko dość tego egzaminu .....