K
kirk
podkop_kreta napisał:No to mam oba te błedy... fcuk
to z wyjsciowej oceny celujacej zejda ci dwie oceny nizej... czyli ze dostaniesz ocene "dobry"... ja na twoim miejscu bym sie cieszyl
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
podkop_kreta napisał:No to mam oba te błedy... fcuk
kirk napisał:to z wyjsciowej oceny celujacej zejda ci dwie oceny nizej... czyli ze dostaniesz ocene "dobry"... ja na twoim miejscu bym sie cieszyl![]()
Marek.R napisał:co rozumiesz przez "na karnym uwalała opinia?"""
kirk napisał:kapitalizacja powaznym bledem jest, ale nie na ndst... to mniej wiecej blad rownwszyscyy zaskarzeniu punktu I w czesci co do odsetek... tak mi sie wydaje moim nieskromnym zdaniem![]()
Marek.R napisał:Ludzie .ponawiam pytanie o cywil.-za co uwalali?
Marek.R napisał:czyli w cywilu nie nalezało w ogóle skarżyc odsetek?
theBostonian napisał:jak również twierdził, że błędem była kapitalizacja odsetek;
Korniles napisał:Co masz na myśli mówiąc o kapitalizacji odsetek? Dochodzenie odsetek od odsetek?
W naszym kazusie odsetki od 33.100 były samodzielnym roszczeniem, ponieważ roszczenie główne w tym zakresie zostało już zasądzone. Ich wartość należało wliczyć do WPZ.
Korniles napisał:Co masz na myśli mówiąc o kapitalizacji odsetek? Dochodzenie odsetek od odsetek?
W naszym kazusie odsetki od 33.100 były samodzielnym roszczeniem, ponieważ roszczenie główne w tym zakresie zostało już zasądzone. Ich wartość należało wliczyć do WPZ.