P
podkop_kreta
nooo... zdawalność w Wawie zaś spadnie z 57% (rok ubiegły) do 53 %
))))))
oby to plotka...
oby to plotka...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
kookoo2 napisał:to dobra wiadomość
a jak toruń ? nadal tam nic nie wiadomo?
czekamy teraz na toruń i kraków i trzymamy kciuki nadal ...
Waw-iak napisał:U nas chyba ok 1300 osób zdawało.
JA mam na szczęście 149 tak jak trzeba i reprezentację jak trzeba jeżeli chodzi o najczęstrze wątki.
Waw-iak napisał:U nas chyba ok 1300 osób zdawało.
JA mam na szczęście 149 tak jak trzeba i reprezentację jak trzeba jeżeli chodzi o najczęstrze wątki.
po_egz napisał:Plotkę łatwo zweryfikować. Niech kilka osób, które pisały w wawie napisze, czy miały błąd z reprezentacją, czy nie. I szybko wyjdzie, że 700 osób musi być przesadzone
po_egz napisał:Toruń jednak jutro, nie dadzą rady dziś
theBostonian napisał:ja znam co najmniej 3 osoby
tylko może się okazać, że znamy te same osoby![]()
ann_torun napisał:Skąd masz takie informacje??? Mówili,że powinny być dzisiaj
po_egz napisał:3 osoby z ilu? 3 osoby miały źle a ile tak ok. dobrze z tych co znasz?
Waw-iak napisał:TheBostonian- ja chcę znać wszelkie informacje, nawet te niewygodne.
Sam martwię się czymś innym, nie zdać można na wszystkim niestety.
Błąd w reprezentacji zdarzał się też w mojej grupie piszących, albo wyprostowanie polecenia i danie umowy bezwarunkowej.
Sam znam też osoby co nie dały 149 (niestety to moi kumple), tylko weszli w udowadnianie że to strona i pojechali z 7, 77 i 145 pkt 4