L
laboga
ann_torun napisał:zdałam!!!!!!!!!toruń
grrrrrrraaaaaatttttuuuuulllllaaaacccjjjjeeeeee:d
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ann_torun napisał:zdałam!!!!!!!!!toruń
ann_torun napisał:Zdałam!!!!!!!!!toruń
TSW napisał:Przepraszam Johnny musiałem Cię z kimś pomylić. Po Twojej wypowiedzi jestem tego nawet na 1000 procent pewien. Swoją drogą to chyba nie to forum na takie odzywki. To jest chore. Na sali sądowej też będziesz używał takich argumentów? Rozumiem emocje ale bez przesady. Poza tym na roku nie było nas 1500 jak w Warszawie tylko raptem troszkę ponad 200. Zapewniam Cię, że większość osób miałem okazję poznać (podobnie jak Ty). Normalni ludzie przed i po egzaminie rozmawiają ze sobą. Bład co do reprezentacji nie był szczególnie "popularny", a gdy ktoś jeszcze tak jak Ty poda otrzymane oceny to na prawdę uwierz mi uzyskanie informacji o tożsamości takiej osoby jest wyjątkowo proste. Bez uciekania się do metod śledczych
Co do meritum czyli jak zdawaliśmy, to mój wcześniejszy post co do cywila nie do końca pokrywa się z relacjami osób, które zdały. Tzn rozmawiałem z osobą, która skarżyła 10 tys. zł i miały tylko 233. I kończyło się pozytywną oceną, nawet 4. Potwierdza się więc częściowo, że egzamin ma potwierdzać warsztat, bo komisja zdaje sobie sprawę w jakich warunkach i pod wpływem jakiego stresu piszemy.
Dla forumowiczów zainteresowanych adminem: nie udało mi się na razie uzyskać relacji osób, które nie zdały tego przedmiotu lub ich znajomych. Jak tylko coś się dowiem to oczywiście dam Wam znać.
Pozdrawiam i życzę wszystkim cierpliwości w oczekiwaniu na wyniki!!
JohnyKozak napisał:Ja Ciebie też, bo myślałem, że trafiłem na kolegę z aplikacji z którym prowadzimy dysputy o kibicowaniu, sorki
Nie czytać tego wątku na forum! Trzeba tu wrócić po wynikach i podzielić się dobrymi wiadomościami (co się miało za zarzuty, jakie oceny itp.), albo złymi i zacząć czytać wcześniejsze posty, które mogą pomóc przy ewentualnym odwołaniu.laboga napisał:a może ktos ma jakiś cudowny sposób na przetrwanie stresu oczekiwania na wynik?
FrankF napisał:Nie czytać tego wątku na forum! Trzeba tu wrócić po wynikach i podzielić się dobrymi wiadomościami (co się miało za zarzuty, jakie oceny itp.), albo złymi i zacząć czytać wcześniejsze posty, które mogą pomóc przy ewentualnym odwołaniu.
A tak ludzie piszą teraz bezsensowne posty o tym, że się boją, że już nie wytrzymają, albo ciągle wypytują innych o ocenę swoich błędów - jakby to coś miało zmienić. Najlepiej wyłączyć się na jakiś czas z tego forum i wrócić po wynikach. Sam przeżywałem ten stres i jechałem na persenie. Zajmowałem się pracą, żeby zagłuszyć niepewność. Każdy musi niestety znaleźć swój własny sposób na ten stres.
matador68 napisał:Ja już nie wytrzymuję, nerwówka na całego. Czekam aż napiszą pierwsze osoby z Warszawy. Czy analizowaliście w ogóle składy komisji, jest jakaś nadzwyczajnie cięta? Ciekawe czy robili jakieś drugie spotkanie na którym omawiali co przechodzi a co nie.
Prezes Urzędu napisał:Panie Dyrektorze
Uprzejmie proszę o zaprzestanie czytania forum i udzielania się na nim w godzinach pracy.
Przez 3 miesiące urlopu narobiło się Panu chyba wystarczająco dużo zaległości.
ann_torun napisał:Witajcie
Ale ulgaaaaaaaaaa
Zgadzam się,że czytanie forum rozkręca strasznie emocje a okazało się,że nie było tak źle!!!
ndst powodowała zła reprezentacja i chyba uiszczenie opłaty od apelacji na cywilnym.ktoś też chyba miał zupełnie nietrafione zarzuty
ja na cywilu skarżyłam odsetki w pkt I,reszta mniej więcej jak w kluczu, reprezentację w umowie miał ok,resztę nie wiem ale 3 jest! na karnym zaskrżyłam oba czyny w całości. w adm nie miałam 149 w zarzutach,ale w uzasadnieniu na to wskazywałam,ale wpadłam na to jak już nie było czasu na zamianę, mat nie zarzucałam
trzymajcie się!!! będzie dobrze, a na pewno nie tak źle jak się myśli przez wynikami
Mamanna napisał:Informacja z Katowic.
W dwóch Komisjach nie zdało 15 i 6 osób.
malkus napisał:czy opłata od apelacji przekreślała pracę w cywilu????
boski_jurysta napisał:O ile mamy te same źródła to są to komisje 4 i 3.