P
po_egz
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 478
KANTapli:
a w której komisji pisałeś?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
szamag napisał:nie wierzę, że to Komisja nr 1 (bo jak pisałam wcześniej to moja Komisja i zbierają się dopiero 27 lub 28 lipca).
A co do Komisji, która pierwsza ogłasza wyniki, nie pokrywa się to z moimi informacjami.
Zatem, nie ma się chyba co pocieszać.
szamag napisał:nie wierzę, że to Komisja nr 1 (bo jak pisałam wcześniej to moja Komisja i zbierają się dopiero 27 lub 28 lipca).
A co do Komisji, która pierwsza ogłasza wyniki, nie pokrywa się to z moimi informacjami.
Zatem, nie ma się chyba co pocieszać.
loyd30 napisał:362 i 233 to nie są kluczowe zarzuty bo to jest zarzut dotyczący tego samego błędu (w wytycznych pisze, że można podnieść 362 ewentualnie 233).
Kluczowe to 445 i 362 ewentualnie 233 .....
Choć to kluczowe według klucza. A komisje i tak będą puszczać pewnie bez tego ..... I chwała im za to.
Nielubięponiedziałku napisał:Wcale nie kluczowe.
theBostonian napisał:a jakie masz informacje????
szamag napisał:Do dnia dzisiejszego nie spotkała się jeszcze żadna Komisja oprócz tej co ogłasza wyniki w piątek.
Zatem nic nie wiadomo co w innych Komisjach.
Z moich informacji wynika, że zdało ok. 70% (w tej Komisji piątkowej).
theBostonian napisał:30% to znaczy min. 20 osób w plecy to sporo
a ta informacja to z pewnego źródła??
theBostonian napisał:30% to znaczy min. 20 osób w plecy to sporo
a ta informacja to z pewnego źródła??
szamag napisał:
podkop_kreta napisał:20 osób w plecy (w warszawskiej jednej komisji) to tyle ile w ZG wszystkich negatywnych wyników...
theBostonian napisał:niestety - rozrzut jest niesamowity
po_egz napisał:KANTapli:
theBostonian napisał:dzięki - a wiesz może na czym??
theBostonian napisał:dzięki - a wiesz może na czym??
podkop_kreta napisał:przeanalizujmy... 30% to ok. 21 osob.
3 nie zdały testu.
to mamy 18...
Z pechowej 18... na czym mogli oblać????????