Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Ech, a Szczecin dopiero 16 lipca :roll:
Ale wieść gmina niesie, że chociaż wszyscy ponoć test zdali

szamag napisał:
nie wierzę, że to Komisja nr 1 (bo jak pisałam wcześniej to moja Komisja i zbierają się dopiero 27 lub 28 lipca).
A co do Komisji, która pierwsza ogłasza wyniki, nie pokrywa się to z moimi informacjami.
Zatem, nie ma się chyba co pocieszać.

a jakie masz informacje????

szamag napisał:
nie wierzę, że to Komisja nr 1 (bo jak pisałam wcześniej to moja Komisja i zbierają się dopiero 27 lub 28 lipca).
A co do Komisji, która pierwsza ogłasza wyniki, nie pokrywa się to z moimi informacjami.
Zatem, nie ma się chyba co pocieszać.

to proszę o ewentualne sprostowanie...

loyd30 napisał:
362 i 233 to nie są kluczowe zarzuty bo to jest zarzut dotyczący tego samego błędu (w wytycznych pisze, że można podnieść 362 ewentualnie 233).

Kluczowe to 445 i 362 ewentualnie 233 .....

Choć to kluczowe według klucza. A komisje i tak będą puszczać pewnie bez tego ..... I chwała im za to.

Wcale nie kluczowe.

jestem tu nowy mam pytanie, jeśli w gospodarczym zamiast wskazania osoba upowązniona uchwałą rady nadzorczej, wpisałem pełnomocnik upoważniony uchwałą rady nadzorczej spółki do podpisania konkrestnej umowy w zastępstwie rady, to ktoś się do tego przyczepi?? sprawdzałem w słowniku idąc wykładnią gramtyczną wszystko jest ok, co więcej w nawiasie wskazałem (art. 379 par. 1). co o tym sądzicie ????

theBostonian napisał:
a jakie masz informacje????

Do dnia dzisiejszego nie spotkała się jeszcze żadna Komisja oprócz tej co ogłasza wyniki w piątek.
Zatem nic nie wiadomo co w innych Komisjach.
Z moich informacji wynika, że zdało ok. 70% (w tej Komisji piątkowej).

szamag napisał:
Do dnia dzisiejszego nie spotkała się jeszcze żadna Komisja oprócz tej co ogłasza wyniki w piątek.
Zatem nic nie wiadomo co w innych Komisjach.
Z moich informacji wynika, że zdało ok. 70% (w tej Komisji piątkowej).

30% to znaczy min. 20 osób w plecy to sporo

a ta informacja to z pewnego źródła??

skoro już wiedzą to mogliby ogłosić - przynajmniej byśmy wiedzieli jakie jest podejście warszawskich komisji, chociaż w zeszłym roku nie wszystkie komisje oceniały podobnie

theBostonian napisał:
30% to znaczy min. 20 osób w plecy to sporo

a ta informacja to z pewnego źródła??

20 osób w plecy (w warszawskiej jednej komisji) to tyle ile w ZG wszystkich negatywnych wyników...

podkop_kreta napisał:
20 osób w plecy (w warszawskiej jednej komisji) to tyle ile w ZG wszystkich negatywnych wyników...

niestety - rozrzut jest niesamowity

theBostonian napisał:
niestety - rozrzut jest niesamowity

szczerze mowiac, irytujace jest to, ze w jednej komisji przechodzi slaba praca, a w innej pracal troche lepsza dostaje ndst... ale niestety nic na to nie poradzimy...

podkop_kreta napisał:
przeanalizujmy... 30% to ok. 21 osob.
3 nie zdały testu.
to mamy 18...
Z pechowej 18... na czym mogli oblać????????

dlaczego uważasz, że 3 nie zdały testu?
3 osoby nie zdały testu w Komisji nr 1, a teraz ogłasza się Komisja nr 7 (jak dobrze pamiętam, chyba, że ktoś to potwierdził, a ja przeoczyłam)

skoro już się spotkali i mniej więcej wiadomo jakie są wyniki - mogliby puścić już

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót