Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
szamag napisał:
dlaczego uważasz, że 3 nie zdały testu?
3 osoby nie zdały testu w Komisji nr 1, a teraz ogłasza się Komisja nr 7 (jak dobrze pamiętam, chyba, że ktoś to potwierdził, a ja przeoczyłam)

ja słyszałem, że w Komisji nr 7 nie zdały 3 osoby testu

theBostonian napisał:
skoro już się spotkali i mniej więcej wiadomo jakie są wyniki - mogliby puścić już

to rzeczywiście irytujące,

Jak pomyślę, że mam czekać do 3 sierpnia, to mi słabo

Ja tez mam zaskarżone tylko 20 tys. zł plus odsetki. Nie zaskarżałam odsetek niezasądzonych. Reszta generalnie jak w wytycznych. Nie podnoszę żadnej nieważności - i mam nadzieję, że przejdzie. Ciekawe z czego wynika tak duża liczba ndst. z cywila w Krakowie?

Ostatnia edycja:
macie moze jeszcze jakies info na temat komisji nr 7 (piatkowej) w wawie? czy moze dadza wyniki jutro?

podkop_kreta napisał:
przeanalizujmy... 30% to ok. 21 osob.
3 nie zdały testu.
to mamy 18...
Z pechowej 18... na czym mogli oblać????????

zakładając, że potwierdzą się głosy o złej reprezentacji (15-20% źle) to wtedy niestety oblało już 10-14 osób i pozostaje 7-11 osób, z czego 3 nie zdały testu; to zostaje 4-8 osób i to się rozkłada na karne, cywilne i administracyjne:-(

nie wiem, nie wiem, wszystko to pieprzona gdybologia stosowana:-(

oczywiście wszystko zweryfikuje piątek

pomyśleć, że do tej pory siedząc w pracy - czekałem z utęsknieniem na piątek i weekend, a teraz:-)

xmen123
please czy ktos odpowie na moje pyatnie ze strony 585????

xmen123 napisał:
jestem tu nowy mam pytanie, jeśli w gospodarczym zamiast wskazania osoba upowązniona uchwałą rady nadzorczej, wpisałem pełnomocnik upoważniony uchwałą rady nadzorczej spółki do podpisania konkrestnej umowy w zastępstwie rady, to ktoś się do tego przyczepi?? sprawdzałem w słowniku idąc wykładnią gramtyczną wszystko jest ok, co więcej w nawiasie wskazałem (art. 379 par. 1). co o tym sądzicie ????

jesli mam byc szczery, jak masz slowo "pelnomocnik" to powinno byc ok....

theBostonian napisał:
zakładając, że potwierdzą się głosy o złej reprezentacji (15-20% źle) to wtedy niestety oblało już 10-14 osób i pozostaje 7-11 osób, z czego 3 nie zdały testu; to zostaje 4-8 osób i to się rozkłada na karne, cywilne i administracyjne:-(

nie wiem, nie wiem, wszystko to pieprzona gdybologia stosowana:-(

oczywiście wszystko zweryfikuje piątek

pomyśleć, że do tej pory siedząc w pracy - czekałem z utęsknieniem na piątek i weekend, a teraz:-)

aaaaaaaaaaa...

To forum powinno być sponsorowane przez dystrybutora Melisy, kropli walerianowych i Persenu.

Kuuuurcze w okresie powrotu z pracy do domu (17-19) tak tu pusto... i nic się nie dzieje. Wracajcie i piszcie! Ja tęsknię! :grin:

blablab napisał:
Kuuuurcze w okresie powrotu z pracy do domu (17-19) tak tu pusto... i nic się nie dzieje. Wracajcie i piszcie! Ja tęsknię! :grin:

A co będzie, jak ogłoszą wyniki we wszystkich komisjach?

Trzeba będzie utworzyć wątek dla uzależnionych od forum :D

n_bt napisał:
A co będzie, jak ogłoszą wyniki we wszystkich komisjach?

zostanie zlozony watek "egzamin radocowski 2012"... mam nadzieje ze co najwyzej bedziemy sie na nim tylko dzielic wrazeniami z tego roku, a nie ekscytowac kluczem, i wynikami

Głupio będzie. Wyzwoliła się tu taka braterska więź - wirtualne przyjaźnie rzec można. Fajne to! Poza tym moi znajomi/przyjaciele z "reala" co zdawali nie chcą gadać na temat egzaminu. Mam tylko Was! 8)

kirk napisał:
zostanie zlozony watek "egzamin radocowski 2012"... mam nadzieje ze co najwyzej bedziemy sie na nim tylko dzielic wrazeniami z tego roku

To bardziej by pasowało: "nasz pierwszy rok z togą" ;)

kirk napisał:
nie ekscytowac kluczem, i wynikami

Wtedy faktycznie pierwsza propozycja będzie odpowiednia...

blablab napisał:
moi znajomi/przyjaciele z "reala" co zdawali nie chcą gadać na temat egzaminu

Ja też nie lubię roztrząsania na czynniki pierwsze egzaminu. Sprawdziłam tylko test. A potem nerwowe oczekiwanie. Na forum weszłam dopiero po ogłoszeniu wyników. Rozumiem wzajemne wspieranie się, fakt - to jest ważne, ale jednoczesne analizowanie tego, co się napisało, może wykończyć psychicznie.

Nie, no mi zdecydowanie najbardziej podobają się "informacje z dupy" - bo to prawie jak czytanie pudelka oraz wiadomości typu "Halo, tu Kraków załam, będzie dobrze". A swoich prac czytać i roztrząsać nie zamierzam. :)

Słuchajcie zdałem !!! hurra !!!.

Trzymam kciuki za czekających.

Ja tylko teraz sie martwię bo odszedłem z pracy i jestem bez pracy. Co począć, nie wiem
. Niestety swojej kancelarii nie otworzę bo nie mam pieniędzy.
Czy można się ewentualnie starać o jakiś zasiłek, na start nowej drogi zawodowej ??

O właśnie o to mi chodziło dwa posty wyżej! Gratulee!! :)

slortt napisał:
Słuchajcie zdałem !!! hurra !!!.

Trzymam kciuki za czekających.

Ja tylko teraz sie martwię bo odszedłem z pracy i jestem bez pracy. Co począć, nie wiem
. Niestety swojej kancelarii nie otworzę bo nie mam pieniędzy.
Czy można się ewentualnie starać o jakiś zasiłek, na start nowej drogi zawodowej ??

hahah wbrew pozorom to moze byc powszechnym problemem... bo co z tego ze dostaniemy uprawnienia, jak nie ma takiego zapotrzebowania na uslugi... wiekszosc z nas pracuje, to fakt, ale czy uprawnienia wplyna na wynagrodzenie? w to bym powatpiewal szczerze mowiac...

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót