Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
macius82 napisał:
no ze mna poprzedni pracodawca rozwiazal umowe (mialem na czas okreslony do konca przyszlego roku, wiec wypowiedzenie dwa tygodnie) jak tylko sie dowiedzial, ze chce uciec na trzy miesiace w tym na jeden platny..
uczac sie szukalem pracy i od 1 lipca zaczalem wlasnie.

No to ja na swojego nie mogę narzekać. Dał mi prawi 3 miechy i tylko 3 tygodnie na bezpłatnym. Na ten czas zatrudnił na moje miejsce stażystkę.:D

Graaatulacje !!!! Ale czy ktoś wie co ze Szczeciniem? Co chwilo więść gminna przynosi odmienne wieści.. a to wszyscy zdali test.. a to dwie osoby oblały.... Boże zanim ogłoszą wyniki oszaleję :mad:

Ej, spokój spokój... w Warszawie tylko 10 osób miało pałę z admina jako pałę samoistną! (może to były nieważnosci).

ann_torun napisał:
Faktycznie kiepsko

Warszawa, K7...
Dramat.
Na 66 osób, 25 nie zdało.
37% negatywów :P.
Czekając na moją komisję, szczerze mówiąc z moim "lewym" adminem po cichu liczyłem że jako że dość sensownie napisany (mimo że bez 149) to mnie jakoś przepuszczą. A tu chyba trzeba wygasić nadzieję, po się nie cackają z ludźmi :P.

I niestety tak będzie, skoro zdawało 1200 osób to przy kiepskich wynikach i tak wiele dostanie się do zawodu - z takiego założenia wyszli zapewne egzaminujący.

Na razie mam wrażenie, że nawet spokój już mnie nie uratuje :(

zomada napisał:
Z admina są tylko cztery oceny powyżej dst. Masakra.
Podejrzewam, że ci co nie zdali z admina nie wspomnieli nawet o dwuetapowości postępowania wznowieniowego. Ci co zdali z trójami pewnie nie mieli zarzutu ze 149, ale w uzasadnieniu zauwazyli problem dwuetapowości. To tylko moje przypuszczenia.

To jest logiczne i racjonalne wytłumaczenie.
Teraz się zastanawiam, co sama napisałam.
Muszę stąd iść, bo mi się włącza niepotrzebna drgawka...

Tak tak Bostonian - szczere gratulacje :). Jak to miło.
Zapomniałam :)
Wszystkiego dobrego.:wink:

The Bostonianin, a czy wiesz co się robi jak się zda?

Odbieram pozywywną uchawłę i co dalej?

Ostatnia edycja:
No i potwierdziła się informacja, że ok 70% zda.
Czyli możliwe są prawdziwe info.

TheBostonian - GRATULACJE!!!!

A jak wyglądało u Ciebie ze 149? miałeś?

blablab napisał:
Ej, spokój spokój... w Warszawie tylko 10 osób miało pałę z admina jako pałę samoistną! (może to były nieważnosci).

Ja naliczyłem 18 ndst z administracyjnego .....

migele napisał:
TheBostonian - GRATULACJE!!!!

A jak wyglądało u Ciebie ze 149? miałeś?

sprawdziłem. the bostonian na 475 stronie tego wątku napisał, że nie miał 149 :)

the bostonian a miałeś w uzasadninieniu do admina o tym, że nie powinni badać czy był stroną??

rdzawy napisał:
sprawdziłem. the bostonian na 475 stronie tego wątku napisał, że nie miał 149 :)

tez sprawdzilem z ciekawosci... i jeszcze sie martwil bo wpisal uczestnika o ile dobrze sprawdzilem... wiec nie wiem za co te paly z admina... (sorry thebostonian, ze tak rozbieramy cie na czynniki pierwsze, ale sam rozumiesz....)

ciekaw jestem za co tak admina oblewali. ZG i wawa daly czadu z adminem

Po tych wynikach myślę, że powinniśmy się wpisywać na listy adwokatów, bo najlepiej wyszło nam karne.:D

loyd30 napisał:
Ja naliczyłem 18 ndst z administracyjnego .....

Ale mówię o pale samoistnej... tzn. że zdający miał tylko jednego baniaka i takich osób było 10 a 19 bań w sumie z admina

Z admina wykosili, to oczywiste.
Za to niewiele jest baniek z gospodarczego (tylko 5).
Cywil - 8 ndst.
Karne - 2 ndst.
Test - 3 ndst.

Czyli admin dźwignią uwalania ludzi.

No to jeszcze zależy jakie pracy mieli ludzie.

Na egzaminie urtaowałem dziewczynę siedzącą przedemną, bo chciała pisać, że organ powinien wydać decyzję a nie postanowienie. Ile jest takich prac to niewiadomo .....

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót