Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
nil napisał:
co dostałas jakie miałaś błędy n_bt?

Cywilne i karne - 3. Karne jak to karne. Na cywilnym zapomniałam :mad: o 445 :mad:
Gospodarcze i administracyjne - 4.

Ja też w kluczu się nie posadziłam dokładnie. To mnie martwi, ale nie będę już nad tym debatować.
Gratuluję serdecznie i pozdrawiam. Pójdę chyba spać. W końcu jakoś ten weekend trzeba zdrowo przetrwać.
Dzięki wszystkim Wam i życzę jak najlepiej :)

emmma napisał:
Tak tak - nigdy tak nie pragnęłam trójki.

Miałam to samo. Oby tylko tą tróję dostać i będę szczęśliwa.

emmma napisał:
Gratuluję Ci i serdecznie zazdroszczę już tego faktu, że jesteś po drugiej stronie. Dzięki też za dobre słowo.

Dzięki i do zobaczenia po tej drugiej stronie ;) Nie wątpię, że się spotkamy :cool:

Czy też się Wam zlepiały wyrazy w pracach w tym ministerialnym edytorze. Patrze na swoje pracę i co kawałek jakieś zlepki. Przy drugiej apelacji to już nawet celowo dwa razy spacje dawałem, jak po pierwszej zobaczyłem ile tych zlepek. Wydaje mi się, że to wina programu. Ktoś tak jeszcze ma?

nil napisał:
a w gospodarczym?

Reprezentacja prawidłowa. Umowa warunkowa. Zastaw prawidłowy zawarty w umowie. To nie moja pierwsza umowa w życiu, więc wiem jak to pisać.
Nie wiem za co mam obniżoną ocenę. Może zabrakło, że tylko w załącznikach odwołałam się do zgody współmałżonka, zamiast dokładnie opisać to w którym z pktów umowy? Nie wiem. Jak kiedyś będę miała wenę, to może obejrzę swoją pracę ;)

Korniles napisał:
Czy też się Wam zlepiały wyrazy w pracach w tym ministerialnym edytorze. Patrze na swoje pracę i co kawałek jakieś zlepki. Przy drugiej apelacji to już nawet celowo dwa razy spacje dawałem, jak po pierwszej zobaczyłem ile tych zlepek. Wydaje mi się, że to wina programu. Ktoś tak jeszcze ma?

Ja mam zmienioną numerację. Tzn. Jeśli gdzieś wstawiałam numerację, np par. 1: pkt 1, pkt 2, par. 2: pkt 1, pkt 2, to zmieniło mi na: par. 1: pkt 1, pkt 2, par. 2: pkt 3, pkt 4.

Ważne, że ten edytor w ogóle działał ;) Po początkowych testach kiepsko to wyglądało.

Hej ja dla odmóżdzenia po dzisiejszym załamaniu nerwowym oglądam nk demotywatory i zastanawiam sie co Ci ludzie myśleli robiąc sobie takei zdjęcia, oby moja córka w przyszłości nie miała takich fotek, niektórzy to mają problemy...

Hmm, to tylko mi się tak zlepiało do kupy?? Może faktycznie zapominałem tych spacji.

Literówki i numeracja też mam. Numeracje automatyczną na szczęście tylko na gospodarczym robiłem. Więc mam ciągłość ustępów przez całą umowę, co nawet najgorzej nie wygląda. Może zacznę tak w praktyce robić:)

Polecam jeszcze mistrzowie.org, komixxy.pl i bash.org.pl/latest ;)

n-bt. Przypominij: w pracy miałas zarzuty 233 par.1 - opinia bieglego, 362 i cos jeszcze?? odsetki tez zaskarzylas? koszty?

Pkt I w części co do odsetek, III w całości, V w części ponad kwotę zasądzoną.
Zarzuty te co podałeś.
Żal patrzeć co powypisywałam, totalne zaćmienie.

Bo nie sądziłam, że na te 6h może mi się aż tak wyłączyć myślenie... Dlatego cieszę się, że mam to za sobą ;)

481 tez podalas? i zakres zaskarzenia 20 tys?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót