B
boski_jurysta
emmma napisał:We wtorek Katowice. ...
Gdzieś będzie wiadomo jutro coś?
Czekam z niecierpliwością na ten wtorek, szkoda że nie wiadomo, o której godzinie...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
emmma napisał:We wtorek Katowice. ...
Gdzieś będzie wiadomo jutro coś?
boski_jurysta napisał:Czekam z niecierpliwością na ten wtorek, szkoda że nie wiadomo, o której godzinie...
lubuskie napisał:prace bez właściwej reprezentacji były oceniane zarówno pozytywnie jak i negatywnie.
Marek.R napisał:W Toruniu było sympatycznie i całkiem niezłe wyniki. .Komisja bardzo miła, powiedziałbym wręcz przychylna.
Mi też się udało zadać.. a zdawałem jako tzw. pięciolatekbez aplikacji.
Dzięki za miłą atmosferę podczas egzaminu)
arvb napisał:n_bt - mam nadzieję, że odwołasz swoje twierdzenia zgodnie z obietnicą złożoną w jednym z postów.
boski_jurysta napisał:Czekam z niecierpliwością na ten wtorek, szkoda że nie wiadomo, o której godzinie...
emmma napisał:A czy wiesz coś boski_jurysto w jaki sposób zostaną ogłoszone te upragnione (miejmy nadzieję) werdykty? Na stronie? Bo rozumiem, że skoro ten dzień wybrano, to też po to, by komisja była na miejscu do wydawania uchwał? Tylko czy oni są tak naprawdę potrzebni? Czy sami pracownicy izby wystarczą?
theBostonian napisał:Panie i Panowie,
przepraszam za złą informację z samego rana, ale wiem, że w Wawie w przypadku błędnej reprezentacji przy umowie, komisja nie czyta dalej pracy - niestety jest to pewna informacja
przepraszam za złą informację z samego rana, ale wiem, że w Wawie w przypadku błędnej reprezentacji przy umowie, komisja nie czyta dalej pracy - niestety jest to pewna informacja
dinekp napisał:ja mam takiego znajomego, w Gdańsku. Jeśli chcesz więcej info -na priv.
emmma napisał:A zła reprezentacja to tylko zarząd? Czy np. niepełny skład RN - sam przewodniczący lub dwóch członków RN?
podkop_kreta napisał:Idąc za ciosem... czy coś jeszcze wiesz jako pewne z komisji warszawskich???
theBostonian napisał:w mojej komisji rzeź zrobiła sędzia NSA, która była w składach orzekających, iż przy takim kazusie trzeba iść w procedurę :-(