A
agula67
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 18
a czy to na pewno pewne informacje że zła reprezentacja to od razu ndst ????
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
agula67 napisał:a czy to na pewno pewne informacje że zła reprezentacja to od razu ndst ????
Kibolski napisał:W tym tygodniu w Warszawie "ogłaszają się" dwie komisje.
Zobaczymy jaki będzie trend. Na razie 7 wykosiła ostro ludzi, ale mam nadzieję że gorzej już być nie może...
Zobaczymy jaki będzie trend. Na razie 7 wykosiła ostro ludzi, ale mam nadzieję że gorzej już być nie może...
theBostonian napisał:w mojej komisji rzeź zrobiła sędzia NSA, która była w składach orzekających, iż przy takim kazusie trzeba iść w procedurę :-(
blablab napisał:Obawiam się, że może... wieść gminna niesie, że może być jak w ZG
szamag napisał:Ale Ty zdałeś, prawda? Bez 149?
blablab napisał:Obawiam się, że może... wieść gminna niesie, że może być jak w ZG
jadycha napisał:K....a zzzzzzzzzzzzzzzzzzdddddddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłllleeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmm![]()
jadycha napisał:K....a zzzzzzzzzzzzzzzzzzdddddddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłllleeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmm![]()
theBostonian napisał:Panie i Panowie,
przepraszam za złą informację z samego rana, ale wiem, że w Wawie w przypadku błędnej reprezentacji przy umowie, komisja nie czyta dalej pracy - niestety jest to pewna informacja
niepijpiotrek napisał:... łatwiej w odwołaniuk:
pikokish napisał:konia z rzędem temu, kto się skutecznie odwoła od 2 za nieważną umowę :-(