Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
a czy to na pewno pewne informacje że zła reprezentacja to od razu ndst ????

W tym tygodniu w Warszawie "ogłaszają się" dwie komisje.
Zobaczymy jaki będzie trend. Na razie 7 wykosiła ostro ludzi, ale mam nadzieję że gorzej już być nie może...

Kibolski napisał:
Zobaczymy jaki będzie trend. Na razie 7 wykosiła ostro ludzi, ale mam nadzieję że gorzej już być nie może...

niestety chyba może...ale poczekajmy...może będzie lepiej

Kibolski napisał:

no ja też mam taką nadzieje...wyniki mam w tym tygodniu. Żołądek mi ściska na samą myśl.

Kibolski napisał:

Obawiam się, że może... wieść gminna niesie, że może być jak w ZG

theBostonian napisał:
w mojej komisji rzeź zrobiła sędzia NSA, która była w składach orzekających, iż przy takim kazusie trzeba iść w procedurę :-(

Ale Ty zdałeś, prawda? Bez 149?

blablab napisał:
Obawiam się, że może... wieść gminna niesie, że może być jak w ZG

a co coś więcej...tzn. co w wawie kładło ludzi według Twojej wiedzy?

K....a zzzzzzzzzzzzzzzzzzdddddddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłllleeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmm:D

jadycha napisał:
K....a zzzzzzzzzzzzzzzzzzdddddddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłllleeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmm:D

Gratuluję. Ale na mądrego wyglądałeś tutaj, więc nie jestem zdziwiona :).
Gratuluję. :):)

theBostonian napisał:
Panie i Panowie,

przepraszam za złą informację z samego rana, ale wiem, że w Wawie w przypadku błędnej reprezentacji przy umowie, komisja nie czyta dalej pracy - niestety jest to pewna informacja

co do 2 to było wiadomo od dawna, i nie ma co się łudzić ... ale że nie czyta pracy .... no to ciekawe:confused:

to znaczy, że więcej błędów nie znajdą ... łatwiej w odwołaniu :ok:

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót