Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
imperator napisał:
W OIRP Olsztyn z nieoficjalnych wiadomości wynika, iż poległo 20 z 79 zdających.

o matko nie strasz, skąd takie informacje? to pewne? już się boję tych wyników, obleję jak raz!:(

Mam hiobowe wieści dla komisji nr 4 w Katowicach... może się okazać, że skończymy na poziomie zielonogórskim.

boski_jurysta napisał:
Mam hiobowe wieści dla komisji nr 4 w Katowicach... może się okazać, że skończymy na poziomie zielonogórskim.

Jakie to wieści ? ? ? ? ? ? ?

boski_jurysta napisał:

Parędziesiąt co najmniej stron temu podawałeś, że komisja nr 3 i 4 to negatywy na poziomie łącznie 15 i 6. Jako sprawdzone. Coś się stało?
Chyba to gdybanie nam nie służy.....:x

Qrde, no boski_jurysta rzuciłeś hasło i nie wyjaśniasz o co chodzi. To nie fair!! :-(

a wiadomo za co w Kielcach oblewali z administracyjnego?

Dlatego ja nie gdybam i czakm cierpliwie na wyniki, mimo że mają być dopiero w sierpniu.... To czy ktoś zdał lub nie zdał przy określonych zarzutach nie znaczy, że kogoś innego z podobnymi zarzutami czeka to samo. Prace z pozoru podobne mogą róźnić się znacznie. Nawet uzasadnienie może zawierać byki, które komisja uzna za niedopuszczalne. Jak widać, komisje różnie oceniają. Gdybać można, ale branie tego gdybania na poważnie to przesada...taki stres nie jest zdrowy.

Są jakieś wiadomości co do wyników z Łodzi.
W piątek ma być ogłoszenie , ale czy są jakieś przecieki ?

emmma napisał:
Parędziesiąt co najmniej stron temu podawałeś, że komisja nr 3 i 4 to negatywy na poziomie łącznie 15 i 6. Jako sprawdzone. Coś się stało?
Chyba to gdybanie nam nie służy.....:x

Bo parędziesiąt stron temu nie było wyników w Izbie. Przy czym w komisji nr 3 zdawalność nadal wysoka, na poziomie 90%, w komisji 4 poszła fama, że jest masakra...

ol-n napisał:
o matko nie strasz, skąd takie informacje? to pewne? już się boję tych wyników, obleję jak raz!:(

Zdawałem, to wiem ze źródel zbliżonych do OIRP Olsztyn. Test zdali wszyscy, cywila też. Z admnistracyjnego poległy 2 osoby, z karnego 6 osób, a z gospodarczego 12.

No i się zaczęło. Idę stąd.
Człowiek się potem niepotrzebnie emocjonuje.
Trzymajmy się i niech będzie ok.

jadycha napisał:
Co do pał z cywila w Kielcach, to najprawdopodobniej niezdały osoby, które uznawały, że art. 362 k.c. nie stosuje się do zadośćuczynienia. Jedyną osobą (o której wiem), że zdała mimo takiego stanowiska jest Loyd. Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!1:D

I żeby było lepiej to na czwórkę ....

No ale ja nie do końca posluchalem podpowiadajacego (zainteresowani wiedzs o kogo chodzi) i ubralem to swojemu i reszte zarzutow mam z klucza (i do tego naruszenie 462 kc - co bylo teaktowane jako plus).
Tak czy siak, niby siedze z dzieckiem i zona w cro, zdalem, ale jakos sie cieszyc nie moge ..... zbyt duzo ludzi oblalo i to ludzi ktorych znam i wiem co soba reprezentuja ....

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót