Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
witam, zarejestrowałem się specjalnie żeby ukrócić tego typu plotki. w Olsztynie nie zdawało 79 osób, nie wiem skąd masz takie informacje? 59 to może tak, ale nie 20 więcej. a skoro nie wiesz, ile osób zdawało, to przepraszam, ale ta "20" jest równie niewiarygodna.

Dobra, dobra - podrzuccie lepiej co to miało znaczyć z tą "masakrą" w komisji nr w Katowicach ???

A to już jakiś pewnik, czy też taka sama wiarygodnośc jak wczesniej owe niby 15 osób oblanych w tej komisji ???

Dlaczego ludzie nie zdali karnego????? Zaczyna mi sie robić słabo... Do tej pory z karnym było ok

loyd30 napisał:
I żeby było lepiej to na czwórkę ....

No ale ja nie do końca posluchalem podpowiadajacego (zainteresowani wiedzs o kogo chodzi) i ubralem to swojemu i reszte zarzutow mam z klucza (i do tego naruszenie 462 kc - co bylo teaktowane jako plus).
Tak czy siak, niby siedze z dzieckiem i zona w cro, zdalem, ale jakos sie cieszyc nie moge ..... zbyt duzo ludzi oblalo i to ludzi ktorych znam i wiem co soba reprezentuja ....

a jak z adminem Panie Mecenasie? :)

Wiarygodność tamtych danych oparta była o zestawienia tego co mówili różni członkowie komisji. Teraz dane są już w Izbie i jest jak jest. Jutro się przekonasz jak było... sam chciałbym żeby było inaczej, no ale co poradzimy? Może ktoś w tej komisji zaszalał, albo poszła jakaś zła podpowiedź na którymś z przedmiotów, trudno mi powiedzieć.

boski_jurysta napisał:
Wiarygodność tamtych danych oparta była o zestawienia tego co mówili różni członkowie komisji. Teraz dane są już w Izbie i jest jak jest. Jutro się przekonasz jak było... sam chciałbym żeby było inaczej, no ale co poradzimy? Może ktoś w tej komisji zaszalał, albo poszła jakaś zła podpowiedź na którymś z przedmiotów, trudno mi powiedzieć.

Czyli mogli w 4-ce oblać więcej niż 50%... ??

renataxxx napisał:
Dlaczego ludzie nie zdali karnego????? Zaczyna mi sie robić słabo... Do tej pory z karnym było ok

też próbuję ustalić to... moje posty bez odpowiedzi zostają.

dlaczego karne ludzie uwalali...????

imperator napisał:
Zdawałem, to wiem ze źródel zbliżonych do OIRP Olsztyn. Test zdali wszyscy, cywila też. Z admnistracyjnego poległy 2 osoby, z karnego 6 osób, a z gospodarczego 12.

masz takie dokładne wiadomości a przecież zbierają się dopiero jutro, a wyniki oficjalne w piątek!!! Ja też zdawałam w olsztynie i mam obawy że znajdę się w tym niechlubnym gronie oblanych :( . A może wiesz także co kładło prace z admina, karnego czy gosp?

Skoro o przeciekach, czy ktos ma jakiekolwiek nt komisji 12 w Warszawie? Ogłoszenie już w najbliższy czwartek więc może Ktoś coś słuszał? :help::help::tuptup::tuptup:

euglena zielona napisał:
Skoro o przeciekach, czy ktos ma jakiekolwiek nt komisji 12 w Warszawie? Ogłoszenie już w najbliższy czwartek więc może Ktoś coś słuszał?

chyba musimy poczekać jeszcze chwilę :D

loyd: czy mozesz napisac jaka ocene dostałes z cywila?/

nie zaskarzales odsetek od 33.000? miales 362 i 445?, zaskarzyles koszty. Tak?? i ocena 4?? Dobrze zrozumialem?? Gratuluje

loyd: daj znac co pisales z cywila. tak jak pisalem wczesniej??

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót