Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
podkop_kreta napisał:
Kielce,
proszę o relację, dlaczego były u Was stawiane ndst z karnego?

Na pewno za opinię. O jednej wiem na pewno, o drugiej slyszałem. O reszcie nie wiem. Moi znajomi zdali.

W Katowicach jeszcze od zeszłego roku wiszą wyniki oraz informacja dacie i sposobie ich ogłoszenia - sprzede dnia ogłoszenia. A w tym roku cisza.... Żadnych aktualnych komunikatów jeszcze nie ma. Na dzień przed....
Adrenalina się już wyrzuca do krwi....

jadycha napisał:
Na pewno za opinię. O jednej wiem na pewno, o drugiej slyszałem. O reszcie nie wiem. Moi znajomi zdali.

7 ndst z karnego było łącznie... dlatego ważna jest każda opinia.

gratulacje dla znajomych.

boski_jurysta napisał:

boski_jurysto wyczuwam, że jesteś spokojny o swoje wyniki, mimo "masakry".

Bez komentarza pozostawiam, kto i dlaczego udzielił ci informacji o wynikach przed ich oficjalną publikacją.

Właśnie - jakby można bliżej, za co te pały z karnego?
Czyli 7 pał - 2 za opinie. Pozostałe niedostateczne też za opinie? Wybaczcie moi drodzy dociekliwość, ale mam karne niepewne, w związku z tym drążę temat... Trochę się boję...
Wyrazy współczucia dla tych, co ich uwalili....

slortt napisał:

Bez komentarza pozostawiam, kto i dlaczego udzielił ci informacji o wynikach przed ich oficjalną publikacją.

Nie jestem wcale spokojny, o wynikach własnych nic nie wiem. Wiem tylko o słabym procencie zdających, nie znam nawet konkretnych liczb, mówi się tylko, że jest podobnie jak w zielonej górze. Proszę mnie tutaj nie oskarżać. Bardzo chciałbym żebym się pomylił co do tego, albo żeby to źródło było nierzetelne i tyle... Dodam tylko, że info mam z drugiej ręki.

loyd: mógłbys cos skrobnac z tej Chorwacji :)

slortt napisał:

Powiesz coś - źle.
Nic nie powiesz - źle.

Ludzi nie da się zaspokoić :)

Sama wiedza o wyniku (nawet jednostkowym) jeszcze nie jest super naganna, choć pewnie sprawiedliwie by było ze strony członków komisji, by nic nie ujawniali, bo potem zaczynają się domysły o równych i równejszych lub nawet o zakulisowym wpływaniu na wyniki.

Muszę stwierdzić, że - o tyle ile wiem - komisje Poznańskie są do bólu sprawiedliwe (a jeżeli jest inaczej to chętnie posłucham plotek)

czy zdal ktos z cywila kto nie zaskarzyl odsetek i nie wskazal w zarzutach zarzutu naruszenia 445?? za co sa oceny niedostateczne z cywila?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót