E
euglena zielona
Waw-iak dzięki wielkie za info
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
myszeaux102 napisał:Komisja nr 12 mogłaby mi zrobic prezent i dac wyniki juz jutro chociaz by mi troche nerwów oszczędzili
igciu napisał:Tylko rady oirpów zacierają ręce. Jak już wróg wyrżnie kogo trzeba, to wkroczą do akcji z oświadczeniem, że egzamin radcowski to skandal w tym roku, że złe wytyczne, że złe MS. I że oczywiście egzamin powinien być samorządowy.
.
igciu napisał:Ktoś kiedyś na tym forum napisał, że to jest Egzamin Radcowski, a nie egzamin na fryzjerkę. Myślałem, że wyciągnął z tego tylko krzywe wnioski. A tu okazuje sie, że i założenie jest błędne.
To co się dzieje, to jest skandal i kpina. Najbardziej charakterystyczne jest natomiast to, że wszyscy zainteresowani wiedzą, że wytyczne z adm są skopane. Wie to MS, wie OIRP Wwa, zapewne wiedzą to komisarze z SWSA E.I. włącznie. I co ? I jajco. Jadą jak leci po wytycznych bez cienia refleksji.
Tylko rady oirpów zacierają ręce. Jak już wróg wyrżnie kogo trzeba, to wkroczą do akcji z oświadczeniem, że egzamin radcowski to skandal w tym roku, że złe wytyczne, że złe MS. I że oczywiście egzamin powinien być samorządowy.
Jak Armia Czerwona w 1944 pod Warszawą...
paolob napisał:To moze OIRP Wawa tak jak w ubiegłym roku wystąpi o opinie prawne mówiące, ze kazus z admina był kontrowersyjny?
o ile mnie pamięc nie myli to w tamtym roku z admina była opinia prof. Kuleszy a z cywila prof. Romanowskiego
Pipino napisał:Sądze że może się tu też kłaniać fikcyjność masowej aplikacji są przecież podobno aplikanci co na oczy nie widzieli kancelarii itd.
Taki Sobie napisał:Czy ktoś wie z czego największy pogrom w 4 w Wawie? Admin czy może jednak Gosp lub Cywilne? I jak podchodzili do rozwiązań z admina spoza klucza?
igciu napisał:A ja sądzę, że pracuję w kancelariach od trzeciego roku studiów. A właściwie przepraszam. Od drugiego.
Tak studiów, nie aplikacji. I oczekuję właśnie na ndst z admina za nietrafienie w klucz. Zepsuty klucz.
euglena zielona napisał:Zgadzam się całkowice igciu. Ja pracuję od 4. roku studiów, od 5. już merytoryczne, odpowiedzialne stanowisko do dzisiaj (i naprawdę nie chodzi o przechwalanie się). Choć sama z Wawy nie jestem, uważam że opinie o aplikacji w Wawie są krzywdzace, ze niby nas "głupków" na siłę trzymali, a prawda jest taka, że w Wawie jest tyle ludzi bo tu jest naprawdę dla nich praca, lepsza/gorsza ale jest. My też kolokwia zdaliśmy nie za darmo, wystarczy sparwszić ile nas było na 1. a ile na 4. roku aplikacji. Mam rodzinę na aplikacji w Toruniu (gdzie wyniki były rewelacyjne) ale największym problemem tych osoób jest brak sensownej-na odpowiednim poziomie merytorycznym pracy.
puerto napisał:Jakie to wszystko ma znaczenie. Dla oceniajacych jestesmy tylko numerami.
euglena zielona napisał:wystarczy sparwszić ile nas było na 1. a ile na 4. roku aplikacji.
Pipino napisał:Sądze że może się tu też kłaniać fikcyjność masowej aplikacji są przecież podobno aplikanci co na oczy nie widzieli kancelarii itd.