Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Ja tam ciągle widze ten komunikat....
I nie widzę, by cokolwiek z wyników udostępnili w necie.

emmma napisał:
Jest jest. Nie ta zakładka. To nie na stronie głównej tylko "dla aplikantów" zakładka "egzamin radcowski". Jak wisiało - tak wisi. Znaczy nic nowego.

Ok, juz w głowie się miesza :)

A to wielkie dzięki. Zaraz się trzeba mi będzie zrobić chyba sztuczne oddychanie...

telefonicznie nie udzielają... do 2 godzin powinno być w necie, bo z uwagi na ilość osób które przyszły do izby Panie nie mogą umieścić na nic na www. - brak czasu i natłok zajęć:mad:

lojka1 napisał:
Praca w urzędzie jest o tyle dobra, ze raczej nie wylecisz tak z dnia na dzień

Nie zgodzę się z Tobą, pracowałam w urzędzie, generalnie nie byle jakim. To co z aplikantami robił naczelnik przerasta nawet pojęcie mobbingu. Sama odeszłam rok temu i nie żałuję. Jestem na swoim, raz jest lepiej raz gorzej. W tej chwili moje koszmary senne sprowadzają się do tego, że po pierwsze - nie zdałam zeszłorocznego egzaminu (rok po egzaminie jeszcze potrafi mi się to śnić!) a po drugie że muszę wrócić na swoje poprzednie miejsce pracy. Sama nie wiem który sen jest gorszy :o
W tym roku zdawała moja przyjaciółka, wiedząc co sama przechodziłam w zeszłym roku, gratuluje wszystkim, którzy zdali, a za wszystkich "oczekujących" trzymam mocno kciuki.

Levi napisał:
telefonicznie nie udzielają... do 2 godzin powinno być w necie, bo z uwagi na ilość osób które przyszły do izby Panie nie mogą umieścić na nic na www. - brak czasu i natłok zajęć:mad:

To rzeczywiście jest cała katowicka izba. Skoro wydrukowano i powieszono na tablicy, to nie można skanu zrobić i wrzucić od razu na stronę? Dziwne to. Czy drukować mogły dopiero na czas dokładnie w samo południe? Dziwne...

emmma napisał:
To rzeczywiście jest cała katowicka izba. Skoro wydrukowano i powieszono na tablicy, to nie można skanu zrobić i wrzucić od razu na stronę? Dziwne to. Czy drukować mogły dopiero na czas dokładnie w samo południe? Dziwne...

trochę techniki i się człowiek gubi. Takie życie.

Wyniki ponoć całkiem, jak na Katowice, przyzwoite. Ja podobno zdałem, ale jest to informacja z drugiej ręki, a wiadomo jak to jest z tymi informacjami... :D
Ale i tak cieszę się jak cholera :D

Ja bym bardzo chciała żeby w sprawie naszego zadania z administracyjnego wypowiedział się jakiś autorytet... tzn. odnośnie dopuszczalności takiego sformułowania zadania, przyjętych zasad oceny oraz zadadności/niezasadości wystawiania ocen niedostatecznych za przyjęcie linii wynikającej z tzw. orzecznictwa alternatywnego. Autorytecie jeżeli tu jesteś proszę wypowiedz się. Ps. Igciu Twoje zdanie znam. Może warto byłoby zwrócić się do jakiegoś psora?:ok::ok:

Ostatnia edycja:
Pierwsza komisja w Gdańsku też już ma wyniki. Zdało ok 35% więc masakra. wyniki sa na stronce gdańskiego oirpu w zakładce dla aplikanta. wieść niesie, że większość poległa na administratach.

ja natomiast żegnam sie z aplikacją - egzam mam do przodu:)

wiśnia tortowa napisał:
Pierwsza komisja w Gdańsku też już ma wyniki. Zdało ok 35% więc masakra.
ja natomiast żegnam sie z aplikacją - egzam mam do przodu:)
Wyniki były już od wczoraj od godziny około 20.00. gratuluję i proszę o jakieś info co do powodów postawienia tylu ocen ndst

Ostatnia edycja:
Informacje na gorąco ze stolicy Górnego Śląska :)

Wyniki są zupełnie znośne w Komisjach 1, 2 i 3 - na oko gdzieś po 10-12 negatywnych;
W Komisji 4 totalna tragedia - pół na pół albo gorzej. :(

Ja zdałem !!:lol:

Qrcze, to ciekawe dlaczego w tej czwórce akurat taka masakra...?? :-(

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót