K
kookoo2
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 82
mamuke napisał:Byłaś na praktyce w czerwcu ??
nie, na trzecim roku aplikacji
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mamuke napisał:Byłaś na praktyce w czerwcu ??
pepegit napisał:masz namiary na ten wyrok?
mamuke napisał:Na trzecim roku ok, ale czy to ty rozmawiałaś ze mną dzisiaj przez telefon odnośnie wyników i braku odsetek?.
ps. rozpoznaję ludzi po nicku![]()
aplikant_ napisał:jest z Wrocławia ktoś, kto dzisiaj niestety dostał wynik negatywny??
a coś więcej... można się domyślić z jakiego powodu?kookoo2 napisał:znam jedna osobę która nie zdała z cywilnego w mojej komisji
kookoo2 napisał:znam jedna osobę która nie zdała z cywilnego w mojej komisji
puerto napisał:Proszę bardzo:
Przede wszystkim organy nie wyjaśniły wszystkich okoliczności sprawy, które mogłyby pozwolić na stwierdzenie, że nieruchomość należąca do skarżącej nie znajduje się w obszarze oddziaływania obiektu, a tym samym, że nie można przyznać jej statusu strony w postępowaniu zakończonym ostateczną decyzją Prezydenta W. z dnia 16 kwietnia 2010r., Nr [...]. Stanowi to niewątpliwie naruszenie przepisów art. 7, art. 11, art. 77 § 1, art. 80 k.p.a..
http://orzeczenia.nsa.gov.pl/doc/697D718580
Przede wszystkim organy nie wyjaśniły wszystkich okoliczności sprawy, które mogłyby pozwolić na stwierdzenie, że nieruchomość należąca do skarżącej nie znajduje się w obszarze oddziaływania obiektu, a tym samym, że nie można przyznać jej statusu strony w postępowaniu zakończonym ostateczną decyzją Prezydenta W. z dnia 16 kwietnia 2010r., Nr [...]. Stanowi to niewątpliwie naruszenie przepisów art. 7, art. 11, art. 77 § 1, art. 80 k.p.a..
igciu napisał:to orzeczenie jest nie na temat...
... ale dość dobrze obrazuje dlaczego uważam że skarżenie wyłącznie na formalnej (149) w naszym kazusie jest mniej korzystne dla klienta.
puerto napisał:Nie jest takie nie na atemat. Pokazuje w jaki sposób i na jakiej podstawie nalezy badać status strony.
igciu napisał:Tak, ale PO wznowieniu postępowania. A to jest poza sporem.
emmma napisał:GRATULACJE GRATULACJE![]()
Bardzo ładnie.
Trzymajcie za Katowice.
kookoo2 napisał:trzymam kciuki za katowice
dinekp napisał:ja mam nadzieję, że Katowice zawstydzą Wrocław![]()
igciu napisał:Tak, ale PO wznowieniu postępowania. A to jest poza sporem.
scottie33 napisał:a coś więcej... można się domyślić z jakiego powodu?