P
podkop_kreta
a może ktoś wie co słychac w komisji 15 w Wawie...??? wyniki 20 lipca...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kofek napisał:Niczego nie zaprzeczam, uważam, że za pozostałe zarzuty dst się należy ale nie można twierdzić, że admin był jakiś niesamowicie trudny. Wystarczyło odnaleźć jedno orzeczenie i sprawa załatwiona, można też było powoływać się na coś innego i to rozsądnie uzasadnić. Porównanie trudności admina, gdzie wystarczyło przyklepać jedno z orzeczeń do pozostałych części pisemnych jest jakimś nieporozumieniem, bo tam nie było takiej odpowiedzi.
Ps. też czekam na wyniki.
nagakuna napisał:Dzięki za info. Ja niestety jestem po drugiej stronie barykady. Oceny podobne: gospodarczy 4 (nie wiem co trzeba było na 5). karne, admin 3 (wtf?) i niestety pała z cywili. Również miałam wniosek kasacyjny, ale jak widzę nie to przesądzało, czyli musieli doczepić się do czegoś innego, czytąjąc pracę nie wiem za bardzo do czego no ale to już oceni komisja II stopnia. Jak będziesz w humorze prześlij pracę na priv, to będę wiedziałą czego ewentualnie brakuje.
kirk napisał:wlasnie caly smak miodu polega na tym ze admin byl prosty - byly dwa sposoby rozpykania kazusu i tyle... jeden na 149 kpa a drugi z 28 pbud... to ze tylko jedna droga zostala przez niektore komisje uznana za sluszna jest skandalem i tyle.
podkop_kreta napisał:a może ktoś wie co słychac w komisji 15 w Wawie...??? wyniki 20 lipca...
metaxa7 napisał:Zdawałem w Katowicach w komisji nr 2 i udało się
Dla tych, którzy jeszcze nie mają wyników powiem, że z admina wystarczyło 7,77,80 28 prawa budowlanego i 145 § 1 pkt 4k:
Trzymam kciuki za pozostałychk:
laboga napisał:jeżuuuuuu jaka masakra....szczególnie w k4(((((
laboga napisał:jeżuuuuuu jaka masakra....szczególnie w k4(((((