Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
pepegit napisał:
komisja 4 - 62 zdających 24 zdało /38 nie zdało
komisja 12 - 68 zdającyc 43 / 25

mogłem przy liczeniu sie pomylić, ale nie wygląda to dobrze

ps. w nagłówku jest info, że to wyniku z zeszłego roku!!!

sądzisz, że to wyniki z zeszłego roku?

pepegit napisał:
komisja 4 - 62 zdających 24 zdało /38 nie zdało
komisja 12 - 68 zdającyc 43 / 25

mogłem przy liczeniu sie pomylić, ale nie wygląda to dobrze

ps. w nagłówku jest info, że to wyniku z zeszłego roku!!!

czy to są wiążące wyniki?

Są wyniki w Warszawie z komisji 12 i 4 !!!

Zdałem !!!!!:D:D:D

wyniki są na stronie egzaminradcowski.pl

pikokish napisał:
Są wyniki w Warszawie z komisji 12 i 4 !!!

Zdałem !!!!!:D:D:D

wyniki są na stronie egzaminradcowski.pl

gratulacje!!!! ocaleć w takiej masakrze...to szacuneczek! napisz prosze co miałes z admina? na czym tylu ludzi oblało?

jak to komuś pomoże to mogę przesłać prace ma priva - generalnie z admina musiało być ostro bo miałem zarzut 149 (co prawda par 2 ale clue uchwyciłem).

W mojej komisji naliczyłem 22 pały z samego admina :///

pikokish napisał:
jak to komuś pomoże to mogę przesłać prace ma priva - generalnie z admina musiało być ostro bo miałem zarzut 149 (co prawda par 2 ale clue uchwyciłem).

w komisji 12 - 24 gały

pikokish napisał:

to ja mam też 149... par. 1, a raz bez paragrafu;)
w uzasadnieniu jest clue... chyba...

a jak wyniki we wrocławiu?? na stronie nic nie ma. z czego ludzie u Was oblewali??

boski_jurysta napisał:
Podaj mi na privie swojego maila, chętnie przeczytam też Twoją pracę.

Naprawdę co do gospodarczego i admina to też można napisać u mnie tylko WTF - z karnego jestem w stanie wszystko przyjąć i się cieszę, że jest ta trójcyna...

Ja uważam, że tutaj kwestią decydującą była komisja zapewne - ja w "dwójce" w Katowicach dostałem za umowę piątkę, chociaż sam uważam, że była ona raczej taka sobie...

Za to z karnego mam 3, chociaż wg wytycznych wszystko było ok - przypuszczam, że może jednak komisja (która ostro w zeszłym roku uwalała na karnym) uznała, że w zakresie czynu drugiego miał być błąd w ustaleniach, a zarzut materialny - choć ok wg wytycznych - może wystarczyć jedynie na dst...

Edit: z karnego, z tego co pamiętam, w zakresie czynu pierwszego, mam podobnie jak Ty boski_jurysto :D Tzn. że oparłem się przede wszystkim o "siódemkę" kpk i nie pisałem nic o tej opinii lekarskiej.. Może to o to im się rozeszło?

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót