N
nil
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 141
pewnie rano podadzą, skoro posiedzeniakomisji były w czwartek i w piątek
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
renataxxx napisał:Mam pytanie:
Moi drodzy, na ile stron napisaliście umowę????
loyd30 napisał:Cywil ok. Miałem zarzut 462 połączony z 362 (oparty na sterej linii orzeczniczej), ale oprócz tego miałem resztę zgodne z kluczem i dostałem 4.
Gospodarcze - umowa bez warunku (założenie, że pozostali wspólnicy zrezygnowali z prawa pierwseństwa) i też dostałem 4.
Adm - tu dst. (u nas naliczyłem ponad 40 ocen dst a z tego co wiem to powinny być "ndst").
zastaw rejestrowy napisał:ale cisza na forum. Większosc świętuje, tylko Warszawa czeka i chyba jeszcze 2-3 izby nie ogłosiły wynikow.
Gratulacje dla tych, ktorzy zdali!!! i caly weekend szaleją. Niektóre izby się postarały i komisje bardzo szybko ogłosiły wyniki. To chyba mój ostatni post na tym forum bo nawet moderator tym ktorzy nie zdali kaze przenosic sie na nowe forumNie mam jeszcze wyników, ale z pewnoscią mam dwie czesci w plecy, no moze jedną jak się komisja zlituje. Chociaz czytając posty na tym forum widac, ze nie ma reguly i nawet jesli napisalo sie slabo to jest szansa. Niemniej jednak w Wawie nie ma sentymentów, co widac po wynikach z 3 komisji.
renataxxx napisał:Proszę o odpowiedź, bo się niepokoję.
renataxxx napisał:Ale może waży, bo ja napisałam 2. Choć zawarłam wszystko z wytycznych, mam umowę ważną, to się boję.