Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Dajcie spokój z ilością stron bo to dziecinada, jak jest dobrze to może być i na jednej stronie.

zdałem :) już od 3 dni świętuje a jeszcze do mnie nie dotarło hehe
idę świętować dalej.
Trzymam kciuki za tych co jeszcze nie wiedzą.

Wyprzedzę pytania: wstrzeliłem się w klucze, oceny miałem dobre i bardzo dobre więc nie pomogę co do ewentualnych odwołań (w sensie nie pomogę swoimi pracami).

Będzie dobrze zobaczycie, a dla tych co im się noga powinęła, to podobno rok temu 70% odwołań uwzględnili, więc są duże szanse.

RegisG napisał:
zdałem :) już od 3 dni świętuje a jeszcze do mnie nie dotarło hehe
idę świętować dalej.
Trzymam kciuki za tych co jeszcze nie wiedzą.

Wyprzedzę pytania: wstrzeliłem się w klucze, oceny miałem dobre i bardzo dobre więc nie pomogę co do ewentualnych odwołań (w sensie nie pomogę swoimi pracami).

Będzie dobrze zobaczycie, a dla tych co im się noga powinęła, to podobno rok temu 70% odwołań uwzględnili, więc są duże szanse.

w jakiej izbie zdawałeś?

jakie % zdawalności obstawiacie w Wawie w tym tygodniu? a może ktoś dysponuje wiedzą z trzeciej ręki, że x % zdaje/nie zdaje?

podkop_kreta napisał:
jakie % zdawalności obstawiacie w Wawie w tym tygodniu? a może ktoś dysponuje wiedzą z trzeciej ręki, że x % zdaje/nie zdaje?

Obstawiam, że będzie 35% oblanych.
Niestety... :(

Obawiam się, że mają wytyczne co do procenta zdanych i oblanych. W jednej z izb powiedziano o tym niemal wprost:wow:

smaklimonki napisał:
Obawiam się, że mają wytyczne co do procenta zdanych i oblanych. W jednej z izb powiedziano o tym niemal wprost:wow:

Dokładnie, zdawało ok. 1200 osób, a więc mają pole do popisu. Nie wpuszczą 1000 osób na rynek.

podkop_kreta napisał:
To co, praktycznie tylko Wawa czeka na wyniki???? Które jeszcze izby mają wyniki?
U mnie ten tydzień i się wszystko rozstrzygnie. Ech. Lekko nie jest.

we wrocławiu jeszcze trzy komisje się nie ogłosiły
w tym tygodniu wyniki będzie miała komisja nr 1 i komisja nr 3
a ok 25 lipca komisja nr 4

pierwsze wyniki z wrocławia ogłoszono 12 lipca

Są wyniki w k6 w-wa!! Ufff... zdałem!! :)

ale na 68 osób zdało 35, co daje zdawalność na poziomie ok. 51%...

tommy_man napisał:
Są wyniki w k6 w-wa!! Ufff... zdałem!! :)

ale na 68 osób zdało 35, co daje zdawalność na poziomie ok. 51%...

GRATULACJEEEEE!!! To masz świetny początek tygodnia...
ps. pogrom niezły... u nas w k.15 zapowiada się to samo.

KarolB napisał:
bzdurne artykuły w rzepie też są...

No art. "Przybędzie wielu adwokatów i radców" jest tendencyjny...
Zadania "średniotrudne", egzamin poszedł "niżle" <reprezentacyjne dane>... a zdanie... "kandydaci do adwokatury lepsi od radcowskich" - pozostawiam bez komentarza

Lloyd30 co miałes na adminie 149 czy bez ważne dla mnie bo ja miałam jedno zdanie w zarzutach o 149 sędzie dał 3 a r.pr. nie i ciekawi mnie co pisza w ocenach

Witam, jeżeli jest ktoś, kto zdał gospodarcze ze złą reprezentacją to proszę info na priv albo na forum. Rozchodzi się o uzasadnienie takich prac, nie są konieczne dane osoby ani izby, ważne abyśmy wiedzieli na co się powoływać w odwołaniu, prawdopodobnie rok temu prace z takim uzasadnieniem przechodziły. Wiem, że pewnie po zdanym egzaminie nikomu już nie zależy aby komuś pomagać, ale naprawdę będę wdzięczna za pomoc.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót