A
apl_waw
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 23
renataxxx napisał:Tzn, że ustanawia się zastaw na obrazie, który zostanie wydany jutro
Też dałaś Kossaka?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
renataxxx napisał:Tzn, że ustanawia się zastaw na obrazie, który zostanie wydany jutro
renataxxx napisał:Wydaje mi się, że z tym zastawem na obrazie wydanym jutro, może być po prostu tak, że zastaw powstanie jutro
apl_waw napisał:Opis pracy odbieram w piątek. Podziele się po odbiorze:evil:
biedna_ja napisał:ja mam w swoim uzasadb=nieniu ze nie zastosowanie tylko 379 pozostała ocena zadania pozytywna ale niezastosowanie 379 =ndst w\g. sprawdzajacego to konoieczność
apl_waw napisał:Błąd w reprezentacji nie może jako jedyny skutkować oblaniem egzaminu. Moge to i przed NSA wyłożyć jeżeli będzie trzeba.
apl_waw napisał:Błąd w reprezentacji nie może jako jedyny skutkować oblaniem egzaminu. Moge to i przed NSA wyłożyć jeżeli będzie trzeba.
renataxxx napisał:A dlaczego uzasadnienia ocen są pisane dopiero po ogłoszeniu ocen?
renataxxx napisał:Są pisane uzasadnienia po ogłoszeniu ocen.
renataxxx napisał:A w których oirp uzasadnienia oceny były już z chwilą ogłoszenia?
JohnyKozak napisał:Do piszących odwołanie z gospodarczego z powodu złej rep. (i ludzi dobrej woli): proszę o przesłanie na priva: Skutki zawarcia umowy o pracę z członkiem zarządu spółki kapitałowej z naruszeniem zasad reprezentacji spółki, Przegląd Prawa Handlowego 2005, nr 7;
Mam w swoim lex-ie tylko tezę tego artykułu a zależy mi na całym.
apl_waw napisał:Postaram się dorwać, do kiedy mam czas?