Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
no to zostały nam w Warszawie Komisje nr: 1, 5, 9, 14 i 17 o ile dobrze policzyłem.....

licząc na szybko:
Komisja #18 (nie zdało 46,8%), 13 z Cywila, 8 z Gosp. 22 z Admina

a tutaj luzik :)
Komisja #10 (nie zdało 34,5%), 10 z Cywila, 7 z Gosp. 5 z Admina

aktualna zdawalność w Warszawie - 52,6% :o - wzrosła dzięki #10

Kochana K10 - mądrzy egzaminatorzy z admina! Kibolski gratuluję! Bardzo się cieszę, że podołałeś! Komisjo 17 weź przykład z K10!

Czyli mamy nowych radców, gratuluję. :) Myślę, że zaczną się "udzielać" nie tylko w tym dziale. Zapraszamy.

Zdałam !!!! Bez magicznego 149, bez dwufazowości w uzasadnieniu ! Kocham naszych egzaminatorów !!! W ogóle kocham dziś wszystkich :D :beer::serce:

W zw. z k10 jestem niemal gotów uznać moją k6 za surowych administratywistów! ;)

Da się normalnie oceniać? Ano się da...

tesaurus napisał:
Zdałam !!!! Bez magicznego 149, bez dwufazowości w uzasadnieniu ! Kocham naszych egzaminatorów !!! W ogóle kocham dziś wszystkich :D :beer::serce:

Wszyscy też Cię kochają... bo dajesz im nadzieję :)

tesaurus napisał:

też Kom 10?

Gratuluję tym co zdali admina, szczególnie z K10! Ja miałam mniej szczęścia w K11 i nie zdałam tylko admina - siódemki, pr.budowlane z rozporządzeniem, zasady. Nic o dwufazowości. jestem w trakcie pisania odwołania.
Śledzę wątek od dawna. Jeżeli Kibolski i reszta udostępni prace, to byłoby miło!:D
pozdrawiam!

Ale Wam dobrze. Gratuluje
ja w k10 oblałam admina
Szlag by to!!!!

K10 okazała się rajską wyspą na oceanie zagłady.
Jak dotąd z warszawskich komisji najwyższy procent zdawalności.
W trakcie egzaminu członkowie komisji robili zresztą znakomite wrażenie
Zwraca uwagę również znikoma ilości baniek z admina (5).
Stosunkowo dużo natomiast ocen ndst z cywila i gosp.
Ściskam kciuki za pomyślność kolegów w odwołaniach.
Swoich ocen nie mogę udostępnić, z uwagi na późniejszy brak kontroli nad ich wykorzystaniem.

Kurcze, nawet za bardzo nie pamietam. na pewno nie miałam 149, ale jak sie okazuje w tej komisji nie miało to az tak wielkiego znaczenia. Natomiast, skoro oblałam własnie ten element, to znaczy, że egzaminatorzy nic nie wyciagneli z pracy, bo raczej dobre oceny są z admina. Tak, wiec mysle że nawet nie bedzie na czym odwołania oprzeć.
Ech, trzeba iśc obejrzec prace

monika.merc1 napisał:
Kurcze, nawet za bardzo nie pamietam. na pewno nie miałam 149, ale jak sie okazuje w tej komisji nie miało to az tak wielkiego znaczenia. Natomiast, skoro oblałam własnie ten element, to znaczy, że egzaminatorzy nic nie wyciagneli z pracy, bo raczej dobre oceny są z admina. Tak, wiec mysle że nawet nie bedzie na czym odwołania oprzeć.
Ech, trzeba iśc obejrzec prace

Dzwoń i się zapisuj... bo póki co to chyba koleje są.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót