A
andd79
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 125
clara44 napisał:mówisz serio ? a na jakiej podstawie ta nieważność ???
niech kolega lepiej powie co dostał od sędziego SAdmin
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
clara44 napisał:mówisz serio ? a na jakiej podstawie ta nieważność ???
polski_kibol napisał:Od sędziego dostałem 4 i napisała mi tylko że zarzut kontrowersyjny i wymaga wykazania, że organ celowo " na złość" działał z zamiarem niewznowienia postępowania. To samo zresztą, co w orzeczeniu które w pracy przywołałem.
apl. radc. napisał:Zaliczenie pracy ze złą reprezentacją będzie skandalem, radca prawny nie może sporządzać nieważnych umów, jaką wiedzę w takim razie weryfikował ten egzamin. Dość wspomnieć, iż aby nie popełnić błędu wystarczyło choć raz przeczytać kodeks spółek handlowych!
Janusz M. napisał:Z regulaminu forum:
§10 Administratorzy i moderatorzy forum mają prawo do usuwania, zmiany lub zamykania każdego tematu oraz postu, który narusza regulamin forum albo netykietę.
§ 10a Usunięciu lub modyfikacji mogą podlegać w szczególności posty:
- nieczytelne pod względem stylistycznym,
- napisane wyłącznie dużymi literami albo innym kolorem niż czarnym,
- z rażącą ilością błędów ortograficznych,
- nie wnoszące treści merytorycznych,
- umieszczone "jeden pod drugim" przez tego samego nadawcę
- powielane w różnych miejscach na forum
Aidoneus napisał:Poza tym przecież można w razie czego taką umowę na drugi dzień podpisać prawidłowo. Umowa, to nie apelacja.
Apelację jak nie opłacisz, etc. to do widzenia, nie ma możliwości poprawki najczęściej. Umowę można zawsze poprawić...
pikokish napisał:Po pierwsze to Panu już dziękujemy - nie poleciłbym nikomu kontaktu z pełnomocnikiem, który w przypadku sporządzenia nieważnej umowy będzie tłumaczył się, że można ją napisać jeszcze raz. Jakoś totalnie nie wyczuwam tutaj interesu klienta...
Po drugie to jak rozumiem oprócz KSH kolega nie czytał też ostatnio kpc w zakresie wezwania do uzupełnienia opłaty od środków zaskarżenia składanych przez profesjonalnych pełnomocników?
Takie stwierdzenie skłania mnie do zamknięcia tematu. Forum nie jest od "bicia rekordów.Musimy zadbać żeby wątek dotrwał do jubileuszowej 1000 podstrony!
Janusz M. napisał:Takie stwierdzenie skłania mnie do zamknięcia tematu. Forum nie jest od "bicia rekordów.
Najważniejsi są użytkownicy, bo to dla nich powstało forum. My jesteśmy od pilnowania porządków i "wymiatania" postów i gości nie przestrzegających regulaminu.jesteście tu najważniejsi,