B
biedna_ja
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 233
myszeaux102 napisał:a moje juz 3 tydz. w izbie
i potem wg. kolejności wpływu K2 rozpatrzy i będziemy czekać a czekać....okres urlopowy więc wszystko ciągnie się w czasie ...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
myszeaux102 napisał:a moje juz 3 tydz. w izbie
myszeaux102 napisał:nie wierzę, że bedą zmieniać, boje sie tylko, by to zbytnio nie wydłużyło czasu do przesłania odwołania do K2, bo zanim każdy z egzaminatorów zapozna sie z odwołaniem troche czasu minie
linda2011 napisał:czyli: 8 (!) osób będzie musiało przeczytać moje odwołanie? przecież nikt z nich nie podważy oceny osoby, która postawiła dwójkę ...![]()
myszeaux102 napisał:a juz najpewniej ta osoba co 2 wystawiła, w mojej komisji to na bank
myszeaux102 napisał:do tego sezon urlopowy, w tym tempie to K2 rozpatrzy moje odwołanie koło czerwca![]()
myszeaux102 napisał:Chyba, że stwierdzenie, iz każy z egzaminatorów przychodzi osobno należy interpretowac inaczej. Koniec konców uchwała negatywna była podejmowana w 8 osób....
Jutro zadzownie do Izby chyba
b_zyk napisał:z innej beczki czy ktoś myślał aby złożyć pismo do MS o pisemne potwierdzenie stanowiska o niemożliwości obniżenia oceny osoby na pracę której się powołujesz?może coś już było na forum?
jest pewne że wiekszość ludzi nie da pracy na telefoniczne info!jak by był papier to by łatwiej było !co myslicie?
![]()
b_zyk napisał:ps wg nie ma mowy o autokontroli!niemozliwe ifzycznie zebrac te osoby i nie wierze że nawet gdyby przyznają sie do blędu!
biedna_ja napisał:wg. mnie nawet na pisemne zapewnienie nikt pracy nie da!!!
myszeaux102 napisał:szybciej chyba będzie telefonicznie, o ile się uda dodzownić
b_zyk napisał:i tu sie myslisz juz mam 2 osoby ktore mówią że na piśmie jak by było to dadzą!oczywiscie znajome!!mysle ze tez bym sie bal bez pisemnego stanowiska!