D
Dżak
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Dzięki 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dżak napisał:Dzięki![]()
Rumba napisał:raczej zrób próbny z poprzedniego roku, bo ars nie odzwierciedla do końca prawdziwego egz, pyt są często z kosmosu![]()
KarolinaGromek napisał:Przebrnęłam dwukrotnie przez testy Stepaniuka o ue :rolleyes. jednak chyba bede musiała jeszcze raz przez to przejść ale to już może przed samym egzaminiem![]()
rayof_light napisał:Ja próbuje przejść przez ustawy o samorządach ale...ciężko![]()
KarolinaGromek napisał:Dotknęłam dosłownie ustawy o województwa i jednak zostawiam to na potemod jutra powtorka kc kpc kk i kpk i tak do połowy września. Między czasie pewnie jakieś testowe powtórki z tych małych co już za mną (a no małych i ksh przecież
oby się udało złapać te 100
Ufff już myślałem ze od czerwca lipca ;p ja rok po studiach i od lipca się ucze i tez modlę się żeby było 100KarolinaGromek napisał:Od lutegoDlatego muszę powtórzyć
No i parę lat po studiach więc uczę sie od nowa. Nie ułatwia fakt posiadania potomka w wieku poczatkowo przedszkolnym, ale dajemy radę 8) zakładam, że wolny człowiek świeżo po studiach mógłby to ogarnąć w 3 miesiące
![]()
Malina2017 napisał:Nie ma reguły, ile trzeba się uczyć. Ja w zeszłym roku uczyłam się 3 tygodnie i osiągnęłam wynik 106 pkt.![]()