R
rayof_light
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 127
Pegaz Z napisał:Ja też działam na testach, jednak jak się czyta, to też ta wiedza się jakoś ładnie układa. Idealny duet to wg mnie na ten moment Heliosz+Stepaniuk. Jednak wiadomo, że każdy inaczej przyswaja wiedzę i co innego u niego skutkuje. U jednego testy, u drugiego czytanie ustaw, więc się nie ma co bulwersować jak ktoś robi inaczej niż większość![]()
Powiem wam, że już się wszystkiego odechciewa, założyłem na początku, że w 3 tygodnie powtórzę Heliosz i Stepaniuka (całość) po 3 razy, ale już widzę, że nie dam rady, bo niestety, ale nie jestem tak wydajny. Jednak chcąc 2 razy tylko powtórzyć to i tak muszę robić po 140 stron testów dzienniesporo, ale mam nadzieję, że starczy mi sił, chociaż już raczej całości 2 razy nie zrobię, bo i KP, i upadłość raczej odrzucę, tak samo myślę o wekslowym, że powtórzę je tylko raz.
Widzę też, że jedyne co może nas uratować to spokój. Dla tych co ponieśli w poprzednich latach porażkę- spróbować o tym zapomnieć i nie patrzeć wstecz, ja mam z tym problem, jednak jak tak sobie wszystko ładnie ułożę w głowie i stanę się wolny od czarnych myśli to od razu lepiej człowiek się uczy![]()
Podziwiam z tym Stepaniukiem w całości. Nie wiem czy jestem sam ale ja mnóstwo ustaw pominąłem, skupiłem się mocno na kodeksach i ustawach z których w 3-4 ostatnich latach pojawiło się jakies pytanie (z jakimiś wyjątkami bo upadłościowego, gospodarki nieruchomościami czy fundacji w życiu nie ruszę)