P
pys
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 14
moniag89 napisał:Przedsiębiorca prowadzi książkę kontroli a jak jest z tą spółka cywilna ?
oboje wspólników.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
moniag89 napisał:Przedsiębiorca prowadzi książkę kontroli a jak jest z tą spółka cywilna ?
luloo2 napisał:Reprezentacja obywateli ma charakter degresywnie proporcjonalny, z minimalnym progiem 6 członków na Państwo Członkowskie.
Zielonyyy_ napisał:Test weryfikował głównie zdolność logicznego myślenia. Wykucie kodeksów w ten sposób, aby przydały się na egzaminie jest niemożliwe tudzież znacznie obciążające. Na moje wystarczyło po prostu zaznaczać odpowiedź najbardziej oczywistą ew. wydedukowaną z wariantów czy pytania. Ofc znalazły się pytania stworzone specjalnie dla popełnienia błędu (jak z tą powierzchnią lokalu 10 i 20 m.kwadratowych, ja osobiście dumny zaznaczyłem 5 i 10 ciesząc się, że pamiętam, a tu psikus.)
Zielonyyy_ napisał:Test weryfikował głównie zdolność logicznego myślenia. Wykucie kodeksów w ten sposób, aby przydały się na egzaminie jest niemożliwe tudzież znacznie obciążające. Na moje wystarczyło po prostu zaznaczać odpowiedź najbardziej oczywistą ew. wydedukowaną z wariantów czy pytania. Ofc znalazły się pytania stworzone specjalnie dla popełnienia błędu (jak z tą powierzchnią lokalu 10 i 20 m.kwadratowych, ja osobiście dumny zaznaczyłem 5 i 10 ciesząc się, że pamiętam, a tu psikus.)
LawMore85 napisał:Emocje po egzaminie już opadły. Powiem Wam tak, jako trochę starszy i doświadczony życiem człowiek - nie odtwarzajcie tu pytań, bo to raczej nie ma sensu. Jesteście pewni, jakie odpowiedzi zaznaczyliście w 150 przypadkach - za każdym razem macie pewność, którą odpowiedź zaznaczyliście? Bo ja nie, a rok temu (moje pierwsze podejście do egzaminu) - po odtworzeniu pytań na forum, wychodziło mi, że dostałem 85 pkt, a w rzeczywistości zaznaczyłem dobrą odpowiedź 93 razy.
Rozumiem, że emocje są ogromne (dziś po ezgaminie widziałem kilka płaczących dziewczyn), ale życie się nikomu nie zawali od tego, że ktoś nie zda egzaminu. Uwierzcie mi, że w życiu może się przydarzyć milion gorszych rzeczy
Zazdroszczę tym, którzy mają już wyniki. U mnie na stole Johny Walker Black Label, ale do poniedziałku (na ten dzień komisja zapowiedziała ogłoszenie wyników) nie będę przecież pić bez przerwy![]()
moniag89 napisał:Wassimir Stas1752 które podejście ? Pierwsze ?
izazm napisał:A pamiętacie co było z konstytucji