Egzamin wstępny na aplikację komorniczą 2014 wybiera się ktoś ???

• Autor wątku Autor wątku lajla89
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
dream2009 napisał:
Witam wszystkich :) na forum jestem nowa, ale zerkam na nie od jakiegoś czasu. Jak nastroje? :) Słuchajcie, dostaliście już "zaproszenie" na egzamin? Ja zdaję w Łodzi, ale nie mam jeszcze nic :/ właściwość izby lubelskiej. Pozdrawiam :)

Hej ja jak już pisałam rownież właściwość izby lubelskiej i rownież zdaje w Łodzi. Na te chwile otrzymałam jedynie wezwanie do uzupełnienia braków ponieważ miałam nieodpowiednie zaświadczenie lekarskie. Maja czas na rozesłanie zaproszen;) do piątku.

Dzięki Kaarrolcia za odpowiedź, bo już jajko znosiłam :)

U mnie niestety stres dziala na niekorzysc i tego sie najbardziej boje. Wole sobie czytac na spokojnie niz odliczac dni do tego egzaminu i czuc to narastajace napiecie;d Wiadomo, ze na pewniaka do tego egzaminu po obronie i tak malej ilosci czasu do nauki sie podejsc nie da. Nauka w wakacje tez wyraznie mi nie sprzyja bo to jednak czas kiedy czlowiek by chcial odpoczac. Mam nadzieje ze nie bede mial przyjemnosci grzac pierwszej lawy;d

Ja zaproszenie na egzamin dostałam już w piątek 5. 09.br. (Izba Wrocławska)

Dzwoniłam do Łodzi, Pani stwierdziła, że dzisiaj powinni wszyscy dostać, bo informacje wysłali dwa dni temu. ;)

dream2009 napisał:
Dzwoniłam do Łodzi, Pani stwierdziła, że dzisiaj powinni wszyscy dostać, bo informacje wysłali dwa dni temu. ;)
Super dzięki:) właśnie znalazłam w skrzynce avizo :)

Cześć, mam takie pytanie - czy ktoś zdaje w izbie gdańskiej i czy dostał "zaproszenie" na egzamin? Dzisiaj właściwie upływa termin, a ja jeszcze nie mam i denerwuje się...

Uff czyli nie jestem sama... ale i tak denerwuje się

Ja czekam do poniedziałku, bo skrzynka pusta. Stres rośnie... Dwa tyg. urlopu, muszę go intensywnie wykorzystać na naukę... Polecacie testy arslege czy może coś innego? Arslege mam, ale zastanawiam się nad czymś jeszcze...:rolleyes:

dream2009 napisał:
Ja czekam do poniedziałku, bo skrzynka pusta. Stres rośnie... Dwa tyg. urlopu, muszę go intensywnie wykorzystać na naukę... Polecacie testy arslege czy może coś innego? Arslege mam, ale zastanawiam się nad czymś jeszcze...:rolleyes:
Polecam portal pravnik - korzystam na zmianę z arslege. Ja już dostałam dzisiaj:) ufffff....

terminy KPC + sad odrzuca.pdf - Przeklej.org

Macie tutaj skrót terminów i przydatnych rzeczy z kpc, które szczególnie na naszym egzaminie mogą być pomocne:) jeśli macie podobne ,,bonusy'' które z racji coraz mniejszego czasu mogą się przydać w utrwaleniu wiedzy:) wrzucajcie

Nudno tu mògłby jutro już być egzamin:) Mielibyśmy spokój i co opijać, odliczając dni do pierwszego zjazdu.

morisque napisał:
Nie widziałam wcześniej tych testów, wygladaja dość sensownie (po wersji demo). Polecasz? Jak do tej pory korzystałam wyłacznie z ars lege, ale zaczęła wkurzać mnie szczegółowość niektórych pytań ;) i szukam alternatywy.

Bardzo ciekawy system - robi się testy, co jakiś czas kończy się etap i pokazuje, ile pytań rozwiązało się dobrze (%). Nie ma tu co prawda 45 ustaw (naprawdę aż tyle obowiązuje? :O )...

Są też 4 pytania z poprzednich lat. :)

Taak.

W razie wątpliwości dzwoń do izby. Sama też kilka razy już dzwoniłam.

Powrót