digiton
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 4 146
To akurat nic nowego. Ale niepotrzebnie z nimi dyskutujesz.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
justa39 napisał:ta firma poprostu jest chora !!!!
mnie tez nekaja i jezeli naweed jest jakies zadłuzenie z firma Avon (co ja sobie nic o tym nie przypominam ) to nie maja prawa tak nekac i traktowac ludzi !!!!!! to jaki oni maja stosunek do ludzi to jest ponizej krytyki grozenie wymuszanie straszenie paranoja !! prosze poradzcie mi cos co ja mam zrobic zgłosic to gdzies ????pzdrawiam
takie same pismo dostała moja znajoma ale u niej jest trochę inna sytuacja, opiszę:ardanien napisał:Dziś otrzymałem pismo od nich listem poleconym, które odebrała nieświadomie żona. W piśmie było natychmiastowe wezwanie do spłaty całej należności z ostrzeżeniem o możliwości przekazania informacji o zaległym zadłużeniu do Rejestru Dłużników BIG InfoMonitor. Dodam tu że wierzycielem jest EOS Investment Poland GmbH w Hamburgu. Dalej w piśmie straszą mnie że po zamieszczeniu w BIGu mogę utracić dostęp do : cytuję "Internetu, dostawy gazu, prądu i wielu innych usług"
Mechanik90 napisał:Witajcie,
Też dostałem list od EOS chodzi o dług mojej babci, która tu mieszkała. 650zł do zapłaty - babcia zmarła w 2012 roku. Wszystko zostało zgłoszone do banku ( akt zgonu ) kredyt ubezpieczony.
Moje pytanie co robić - córki mojej babci chcą wpłacić?
Dzwonić do nich(EOS) ??? moim zdaniem jest kredyt przedawniony pytanie skąd się wziął jak powinno wszystko iść z ubezpieczenia
Co Szanowne forum poradzi?
olać bank, iMechanik90 napisał:Dzwonić do banku,
, pilnować poleconych,digiton napisał:czekać na jakieś pismo z sądu
jak najbardziej pilnować poleconych, możesz ale nie musisz odbierać poleconych od nich,ardanien napisał:Domniemam, że w moim przypadku również wypatrywać poleconych z sądu? A jeśli EOS-KSI będzie nadal słał polecone? Odbierać czy odmawiać przyjęcia?
zgłoś: adresat nie żyje,Mechanik90 napisał:zgłosić na pocztę jak awizo będzie???