K
ktos1
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Nagrywałem sobie serial Dragon Ball z karty telewizyjnej. Czy mogę rozpowszechniać go (np. sprzedawać na allegro)? Prosze o szybką odpowiedź.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Panie Rubiszu, czy to znaczy, że nie wolno takich rzeczy kupować? Nie tylko sprzedaż (czyli rozpowszechnianie) jest zabroniona, ale kupowanie (korzystanie z rozpowszechniania) również? A czym się różni kupienie płyty od ściągnięcia filmu przez mIRCa? (przy okazji podpowiem: na mIRCu też można ściągnąć ciekawe rzeczy, jeśli zna się odpowiednie serwery :winkRubisz napisał:Poza oprogramowaniem nie powinni się czepiać innych rzeczy jak muzyka i filmy, ale trudno jest też udowodnić, że nie zostały one zakupione na bazarze lecz stworzone na domowym komputerze do użytku prywatnego.
Jasne, Szefie :wink:.Rubisz napisał:Nakago a propos, nie Panuj mi tutaj :help:
Rubisz napisał:Drugie: trudno powiedzieć. Może taki program służyć do popełnienia przestępstwa.
Najpierw trzeba by na to znaleźć dowody :beer:bo sprzęt też mam....