P
Pablo_11
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 2 528
Znaczy powierzyłeś pojazd osobie, której adresu nie znasz? To może do niej zadzwoń i zapytaj? Telefonu może też nie znasz?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Cha, chaJanusz M. napisał:A jest takie powiedzonko, że żony i samochodu się nie pożycza.
maniek26 napisał:Właśnie dostałem amnezji, nie wiem kto prowadził. Niby trąbi się o tym że te fotoradary to maszyny do zarabiania pieniedzy i żeby nie dac sie naciągać a i tak trzeba będzie zapłacić (jak 90% społeczeństwa nie znam przepisów i sobie nie poradzę).
Jaki to dla mnie atut skoro strazaka/pilicjanta nie interesuje ze nie widac - JA MAM POWIEDZIEC I JUŻ. Podam moją 2letnią siostrzenicę i zaprę się że to ona i co wtedy? Dostanie mandat za jazdę bez prawka?
Przecież tu chodzi o wypożyczenie komuś swego samochodu i swojej żony.Piotr330 napisał:ilość wypożyczalni samochodów
Z pisma nie wynika kiedy zaszło zdarzenie. Ogolnie z przepisu moge wnioskować ze ktoś kto pożyczył samochód. Mam możliwość dodatkowych wyjaśnień. Tylko co wyjaśniać kiedy nie bardzo wiem o co chodzi.kforum napisał:Ale kogo chcesz wzywać ?![]()
niespodzianek78 napisał:Z pisma nie wynika kiedy zaszło zdarzenie. Ogolnie z przepisu moge wnioskować ze ktoś kto pożyczył samochód. Mam możliwość dodatkowych wyjaśnień. Tylko co wyjaśniać kiedy nie bardzo wiem o co chodzi.
niespodzianek78 napisał:Czy powinnam napisac pismo o wyjaśnienie okoliczności? Czytałam artykuł, ze dobrze jest napisac o szczegółowe wyjaśnienia takie jak: dzien godzina zajścia, przesłanie zdjeć bo takich nie ma itp.
Skąd pomysł z tą obiektywną ochroną?Piotr330 napisał:Skoro podjęliście się moderowania forum prawnego, w którym obiektywne prawa wszystkich stron mają być chronione w sposób rzetelny
Ponownie, nie wiem, do której mojej wypowiedzi pijesz, ale mam wrażenie, że jak ostatnio chciałeś przypomnieć sobie regulamin forum, to zamiast do niego, zajrzałeś do Kodeksu Etyki Adwokackiej.Piotr330 napisał:to działania moderatora mające na celu zniechęcić obywatela do wykorzystania dla niego najbardziej korzystnej opcji, jest naruszeniem tego forum.
maniek26 napisał:to SM/SG