U
uszek7
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 56
Wysle na GITD i na skrytke zaden problem
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
uszek7 napisał:...kupują nowe nieoznakowane auta...
donar napisał:Ale jasiu79 jednak odpowiedź dostał, a podejrzewam, że wpomniałby na forum o tak istotnej rzeczy, jaką jest wysłanie wniosku na inny adres niż widnieje na piśmie z GITD. U mnie to chyba zwykłe zlekceważenie sprawy. I dobrze, bo ja wcale tej odpowiedzi nie pragnęMyślę trochę podobnie jak Ty. Jeśli dostanę wyrok, to wtedy będę próbował podnosić kwestię braku reakcji na mój wniosek.
donar napisał:Raczej niekoniecznie. jasiu79 chyba pisał na adres, na który trzeba wysłać wypełnione oświadczenie (jeśli się mylę jasiu, to mnie popraw). I dostał odpowiedź, że nie jest uprawniony do wnioskowania, a nie, że adresat wniosku jest nie taki, jak trzeba. Ja pisałem na skrytkę i od 2 miesięcy nie mam odpowiedzi.
kforum napisał:Ja odpisałabym im, że na podstawie art. 129b ust. 4 ustawy Prawo o Ruchu Drogowym nie mają uprawnień do używania fotoradarów stacjonarnych i zdjęcie zostało pozyskanie w sposób nieuprawniony.
Dalej niech oni się martwią.![]()
uszek7 napisał:Jasiu79 a co im odpisales na pismo od nich?
jac3nty napisał:GITD kupuje nie tylko nieoznakowane samochody, helikopter też chcą kupić...
Helikoptery w służbie GITD, czyli fotoradarowy atak z powietrza
Natknąłem się również na informację, że w GITD rozważano nawet pomysł zakupienia DRONA. Na mózg im chyba padło...
szymekkrusz napisał:Z tego co pamiętam to Jasiu pisał na Przyczółkową 109a a skrytka jest w Raszynie.
Ja też pisałem na Przyczółkową .
Miesiąc minął a odpowiedzi "niet"
załamany1 napisał:Ja wysłałem 6.IX za potwierdzeniem odbioru, priorytetem i do tej pory nie dostałem ani odpowiedzi, ani też potwierdzenia, że pismo ode mnie otrzymali.
Wysłałem na skrzynkę.
Szczerze powiem, że nie spodziewałem się, że wysyłając na skrzynkę dostanę potwierdzenie, ale i tak wysłałem. Chyba bardziej dla świętego spokoju.
Może warto przejść się na pocztę? :tuptup: