M
Martuchaa
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 84
pytali się ciebie już czy to ty na tym zdjęciu??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Rety, było komentowane dziesiątki razy - fotoradary robią dwa zdjęcia, jedno po drugim, z różną ekspozycją - na jednym łapią wyraźnie samochód i kierowcę (a tablica jest prześwietlona), a na drugim łapią wyraźnie tablicę (a samochód i kierowca są niedoświetlone). Tak to działa i nie masz się czego przyczepić. Kropka.zbyszek71 napisał:Mam jeszcze pytanie czy numery z rejestracji muszą być widoczne na samochodzie? Bo na mojej fotce są jakby odbite na ziemi.Bardzo niewyraźne.
Martuchaa napisał:nie pisz że to ty tylko podaj dane kolegi albo jakiegos człowieka z zagranicy
Ja po otrzymaniu wyroku sądu "kapturowego" napisałem sprzeciw a w uzasadnieniu napisałem że prowadziłem na zmianę z kolegą (bez podania jego danych) a zdjęcie uniemożliwia identyfikacje. Przyszło umorzenie z sądu rejonowego bez żadnej rozprawy.zosia555 napisał:- czy można wybronić się z fotki z tyłu poprzez oświadcznie, że jechało się wspólnie z żoną, wymieniając się prowadzeniem samochodu kilkakrotnie
Marek