M
milist
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 87
Jako że Malkolm już ewidentnie zaznaczył moje 52/40 pozwole sobie na dwie uwagi wobec wypowiedzi KronX'a:
Jednak tutaj większość ludzi nie szuka sposobu na niepłacenie słusznie nałożonych mandatów, tylko szuka rozwiązania jak tępić urzędniczą durnotę, która interpretuje przepisy ustaw i rozporządzeń zgodnie z własnym "widzi mi się" aby tylko wydoić obywatela.. Niestety większość "straży fotoradarowych" tak właśnie działa..
No Seicento z 2001 roku ewidentnie jest najnowszym modelem znanej marki (może jeszcze szanowanej)?Mieszkańcu metropolii, jeżdżący najnowszym modelem znanej marki
Więc za zdjęcia z dwóch fotoradarów 65/50 i 67/50 zapłaciłem i nie płakałem - popełniłem wykroczenie i za nie zapłaciłem.Nie zmuszam nikogo, aby jeździł wg. przepisów, bo to jego sprawa. Ale niech potem nie "płacze", że nieświadomie popełnił wykroczenie, bo fotoradar był ukryty.
Jednak tutaj większość ludzi nie szuka sposobu na niepłacenie słusznie nałożonych mandatów, tylko szuka rozwiązania jak tępić urzędniczą durnotę, która interpretuje przepisy ustaw i rozporządzeń zgodnie z własnym "widzi mi się" aby tylko wydoić obywatela.. Niestety większość "straży fotoradarowych" tak właśnie działa..